perjantai 31. elokuuta 2012

Toinen valmistujaiskortti



Samaa leimaa nyt pyöritän vähän joka kortissa :) Sattui nyt useampi kortti samalla kuvalla. Tämä kortti meni siskolle, joka valmistui juuri. Eniten ylpeä olen tässä kortissa siitä, että nuo kirjaimet osuivat aika hyvin suoraan riviin :D Minulla ne yleensä menee ihan vinoon joka kerta.

Joulukortti #2

Tässä toinen joulukorttikokeilu. Värit on paljon jouluisammat kuin edellisessä kokeilussa. Oli hankalaa saada tämä kasaan, meinasi jo välillä loppua usko koko korttiin. Mutta tykkään kuitenkin lopputuloksesta. Kuvat ovat aika rakeisia, sillä ne on kuvattu jo aika pimenevässä illassa ilman salamaa.



Valmistujaiskortti tilauksesta

Valmistujaiskorttia pyydettiin, ja tekijä sai vapaat kädet :) Tällainen siitä tuli. Itse tykkään kovasti väreistä ja edelleen tuosta linnusta. Toivottavasti lämmitti saajankin mieltä.



maanantai 27. elokuuta 2012

Onnittelukortti / Lauran korttihaaste




Tällainen onnittelukortti tällä kertaa. Lintuleimasin on Artemion, paperit uudesta paperikosta (jonka nimeä en juuri nyt muista, mutta se näkyy aiemmassa postauksessani), kukat Kaiserin ja strassit Papermanian. Sisäsivulle leimasin vain Artemion kiehkurasetistä linnun ja kiekuran alareunaan. Aivan ihania nämä uudet paperit, jokaisesta keksisin jonkun kivan kortin :)

Osallistun tällä myös Lauran korttihaasteen Juhlahaasteeseen täällä.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Testailua...

Uusien tarvikkeiden testausta. En tiedä miksi aina mielessäni violetti-vihreä-ruskea -yhdistelmä näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta sitten valmiissa työssä en niistä enää yhdessä pidäkään. Tähän korttiin olen kokeillut uusia papereita seka teippiä. Teipin kanssa meni vähän överiksi, vähempikin olisi riittänyt. Leimasin on taas Gorjussin tyttönen, ihana kuten aina :)

No, kaikki työt eivät voi aina onnistua ja harjoitus tekee mestarin, niinhän se menee :)



Ostoksia...

Nämä tarttui mukaani eilisiltä Intohimona askartelu -messuilta. Ostettavaa olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta päädyin nyt näihin. Tuo paperikko oli aivan ihana! Juuri sellaisia värejä, joita itse tykkään käyttää ja niitä on paljon. :) Lisäksi mukaan lähti washi-teippejä, kirjaimia, kukkia, haaraniittejä ja strasseja. Metalliset rantasandaalit oli sponsorilahja. 

Tapahtuma itsessään oli mukava. Paikkana Kattilahalli toimi hyvin ja ainakin iltapäivällä oli sopivan väljää katsella kaikkea ihanaa. Tapahtuma jatkuu vielä tänään, joten jos sunnuntaiksi ei ole mitään tekemistä, niin äkkiä kohti Kattilahallia :)   


Nyt täytyy tietysti äkkiä päästä värkkäämään näillä uusilla tarvikkeilla :)

lauantai 25. elokuuta 2012

Onnittelukortti ystävälle

Tilasin Lili of the Valleyn verkkokaupasta myös arkillisen valmiiksi väritettyjä leimakuvia. Tähän korttiin olen käyttänyt yhden kuvista. Kortin tein ystävälleni, jolla on syyskuussa synttärit. Tanssiva tyttönen sopii hänelle hyvin, sillä samaa lajia hänkin harrastaa. Kuvan ja pohjapaperin reunat olen töpsötellyt ruskealla leimasinvärillä. Paperit ovat This & That -paperikosta Charming. Lintuleimasin on Artemion ja kukat mistä lie :)


Sisäsivun paperin kulmat lävistin Fiskarsin kulmalävistäjällä ja leimasin paperiin Artemion kiehkurakuvion ruskealla. 


Omaan silmään kaunis kortti, toivottavasti saajakin on samaa mieltä :)

Tänään lähden käymään vielä Intohimona askartelu -messuilla. Saapa nähdä tarttuuko sieltä jotain mukavaa mukaan :) 

Onnittelukortti pojalle

Testasin yhden uusista Lili of the Valley -leimoistani ja se pääsikin onnittelukorttiin asti. Leima on nimeltään "Big Present". Paperit on Bo Bunnyn On the Go -lehtiöstä. 



perjantai 24. elokuuta 2012

Synttärikortti miehelle

Tämä oli siskon ja minun yhteistyö (sisko suunnitteli, minä väritin). Synttärikortti miehelle, joka tykkää kaikesta ällöttävästä :) Linna on Magnolian ja poika ja koira on digikuva.



torstai 23. elokuuta 2012

Joulukorttitestaus...

joka meni vähän jokalailla pieleen :) Paperit on kivasti vinksallaan, nauha liimaantui väärään kohtaan, kirjaintarroihin jäi sormista mustetta jne. Listaa voisi jatkaa loputtomiin :) Mutta onpahan nyt ensimmäinen joulukorttikokeilu tehty. Tämmöisiä en ainakaan tee jouluksi. Leimasin on ihana, sitä käytän varmasti joulukortteihin, tosin ehkä erilaisella värityksellä.



Kuvat on otettu pimeällä, joten ovat luvattoman huonoja.

Talvinen kortti

Tänään saapui paketti Englannista. Tilasin Lili of the Valley -verkkokaupasta muutaman leimasimen ja papereita. Tein jo ensimmäisen talvikortin :) Korttiin käytin Lili of the Valleyn leimasinta "My Big Snowball", paperit ovat Frosty Christmas -paperikosta, myös LOTV:n verkkokaupasta. En laittanut korttiin vielä mitään tekstiä, sillä kortti sopii mielestäni moneen tilanteeseen. Laitetaan sitten, kun tiedetään minne se menee :)


Sisäsivulle tein päällisen papereista muutaman koristepalkin ja laitoin samoja kukkia kuin kannessakin on. 


tiistai 21. elokuuta 2012

Gorjuss-kortti

Jotakin piti päästä värkkäämään, vaikka olo oli aika väsähtänyt. Tällä samalla mallilla olen tehnyt aiemminkin samasta kuvasta kortin. Tykästyin tyyliin niin, että nyt halusin tehdä tällä väriyhdistelmällä samanlaisen kortin. Tuo ihana taustapaperi on Echo Paper Parkin. Leimasin on Gorjussin. Kuvan alla olevat neliöt on leikattu Fiskarsin ShapeCutter Plussalla. Tekstileimasin on Paperinauhan Kesä-10 -leimasetistä.



Sisäsivulla vaalea taustapaperi ja alla Artemion leimasinsetistä kiekura.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

CPS Challenge #279

Tässä korttini CPS -haasteeseen. Alla on haasteen malli. Kortin paperit ovat This & That -paperikosta nimeltään Charming. 





This is my card for this week's CPS Challenge. Easy and simple. I really like the color combination. All the papers are from "This & That - Charming".

Tonniarvonnan voittaja!

Tonniarvonta on suoritettu! Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille ja kommentoijille :)

Täällä ne kaikki yli 40 nimeä on rutistettuna.


Onnetar nostaa purkista yhden nimen...


Ja onnekas voittaja tällä kerralla oli...

AVEE

Onnea voittajalle, laitatko yhteystiedot minulle sähköpostiin :)



perjantai 17. elokuuta 2012

Palkinto, joka lähtee arvonnan voittajalle

Kiva, että teitä arvontaan osallistuneita on jo noin monta :) Toivottavasti osa jää lukijoikseni myös eksyttyään tänne ties mistä. Tässä on kuitenkin ensimmäisen arvonnan palkinto, joka lähtee siis sunnuntain arvonnan voittajalle. Vielä ehtii tänään ja huomenna osallistua :)


Palkinnossa on 10 kpl 6 x 6 papereita, Papermanian kahdenlaisia kukkia, nappeja ja strasseja. Lisäksi leimasin mukaan muutaman Magnolian Tildan, sitten noita tuntemattomia shoppailunaisia, Magnolian penkin ja samasta setistä noiden naisten kanssa olevia lauseita, shoppailuun sopivia sekä tuon ihanan poikasen. 


Lähikuvaa koristeista.

Lisäksi voittajalle lähtee paketin mukana muutama ylläri, joita en tähän halunnut kuvata mukaan.

Käyhän osallistumassa jos et ole vielä ehtinyt :)

Pikainen tervehdys

Silmät ristissä tätä eilen tein. Intoa ja ideaa oli, mutta tekijä aika väsähtänyt :) Sain kuitenkin valmiiksi, joten laitan sen nyt näkyville. 



maanantai 13. elokuuta 2012

Lämmin halaus syksyyn

Mä olen nyt ihan syksyisellä tuulella. Kaikki kortitkin on väritykseltään oranssin ja ruskean sävyisiä. Tämä Tilda-leimasin tuli tänään. taitaa oikeasti olla joululeimasin, mutta olkoot. Menee ihan hyvin näin onnittelukorttiinkin :)


Leimasin on siis Magnolian Christmas Eve Tilda, taustapaperit, sekä värikäs että ruskea, ovat molemmat This & That -lehtiöstä Charming. Strassit ovat Kaiserin ja kukat mistä lie :)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Syksyistä tunnelmaa (CPS Challenge #278)

Tänään loppuu loma ja huomenna on suunnattava töihin. Lomailu on ollut mukavaa, mutta on kiva palata myös takaisin arkeen. Käynnistymisvaikeuksia saattaa tosin hieman olla, kun on saanut lomailla niin pitkään :)

Kesän lopuksi tein vielä nopean syksyisen kortin. Samaan tahtiin ei varmasti ehdi kortteja tehdä kuin lomalla on ehtinyt. Mutta aina välillä varmasti tulee tuherrettua jotakin.

Tällä kortilla osallistun CPS Challengeen. Haasteen luonnos alempana.




I made my card for CPS Challenge in the colors of autumn. My long holiday is over and I'm going back to work tomorrow. So for me it means that summer is over. Anyway I hope there will be warm and sunny autumn days ahead :)



Piitulla arvonta menossa


Piitun blogissa juhlistetaan 20 000 kävijää ja siellä on arvonta menossa 2.9. asti. Ja mikä mahtava palkinto odottaa voittajaa! Osallistua voit täällä! :)

Tanssiva leidi

Eilisen värkkäyksenä syntyi tämä tanssiva leidi. Leimasin on taas Golden Oldies ja paperit Echo Park Paperin Paradise Beach -paperikosta. Tekstileimasin on Paperinauhan Kesä-10 -sarjasta. Sisäosaan laitoin vain muutaman leiman, koska tausta oli niin vaalea. Kiekuraleimasin on Artemion kiekuraleimasinsetistä ja Sadunhohtoista juhlapäivää leimasin tuosta Kesä-10 -setistä.



Huom! Hoksasithan blogissani olevan arvonnan täällä :)


lauantai 11. elokuuta 2012

Tonniarvonta! Blog candy!

Ohhoh, niin se vain 1000 kävijän raja paukahti rikki tänään! Päätin, että kun 1000 raja täyttyy, niin laitan arvonnan pystyyn. En kyllä uskonut, että se kävisi näin nopeasti, mutta kiitos kaikille kävijöille, se tapahtuikin todella nopeasti :) Joten, tonniarvontaan voit osallistua yhdellä äänellä kommentoimalla blogia ja toisella mainostamalla arvontaa omassa blogissasi. Arvonta on käynnissä ensi viikon lauantaihin, eli 18.8.2012 saakka. Arvonnan suoritan sunnuntaina.

Arvonnan palkintonahan voittajalle lähtee tietysti askarteluun liittyvää kivaa :)

Kaikki joukolla osallistumaan ja onnea arvontaan!


There has been over 1000 visitors in my blog after I started it a month ago! Wow! :) That happened so fast. When I started this, I decided that after first 1000 visitors I will give away something nice (of course something nice for card making). So now it's time for that. You will get one vote for commenting my blog and second if you post it in your blog too. You will have time till Saturday 18th of August. I will draw the winner on Sunday 19th.

Good luck! :)

Hieman erilaista...

Nyt on vähän räiskyvämpää tarjolla, eli violetti-vihreä kortti. Ei meinannut millään syntyä, vaikka idea oli mielessä muka hyvä. Valmiiksi sain kuitenkin, vaikka meinasi välillä lentää takaisin laatikkoon kuva ja koko kortti :)

Tyttö on digikuva (enkä taaskaan muista, että mikä :/ ), kukat on väritetty itse tusseilla, kulman leimasimet on Artemion ja paperit on sekalaatikosta. 



Onnittelukortti Nostalgia-leimasimesta

Taas samaa tyyliä kuin edellinenkin kortti (olen nyt ihastunut noihin kiekuroihin). Tausta Echo Park Paperin Paradise Beach -paperikosta, kirekuraleimasimet Artemion, strassit Papermanian, "Onnittelut" -teksti on Paperinauhan Kesä-10 -leimasarjasta ja tyttö on Nostalgia-leimasimella tehty (Nostalgia by John Byars) ja Stabiloilla väritetty ihoa lukuun ottamatta.


Sisäsivulle liimasin vaalean ohuen kartongin ja yläreunaan leimasin Artemion leimasinsetistä linnun.






perjantai 10. elokuuta 2012

Gorjuss-kortti

Eilen pääsin tuhlaamaan Sinelliin synttärilahjaksi saamani lahjakortin. Mukaan tarttui Fiskarsin ShapeCutter Plus (miten mä olen tullut aikaisemmin toimeen ilman sitä??), yksi pohja leikkurille, alusta, Artemion kiekuraleimasinsetti ja korttipohjia. 

Hetihän niitä piti päästä kokeilemaan, ja itseasiassa tuo ShapeCutter oli helpompi käyttää, mitä ensin ajattelin. Tässä kortissa sillä on leikattu tyttö ja pallot. Hieman tuota vapaan käden leikkaamista joutuu vielä harjoitella. Meinasi kesken leikkauksen lähteä tytöltä jalka irti eikä tuloskaan vielä niin tasaista ole :) Tykkään kortin väreistä ja asettelusta. Sopisi jollekin syksyiseksi onnittelukortiksi. 


Kortin leima siis Gorjussin, "Onnea" -teksti Paperinauhan Kesä 10 -leimakosta, oranssi taustapaperi Echo Park Paperin Paradise Beach -paperikosta, kiekurat leimattu Artemion kiekurasetillä, muutama strassi Papermanian ja pallojen paperit silppulaatikosta.


Sisäsivulla onnittelutaustan kulmat puöristetty Fiskarsin kulmaleikkurilla ja kuvan lintu Artemion kiekurasetistä.

I bought a ShapeCutter yesterday. I don't understand how I have managed to live without it before :) I also bought some new stamps from Artemio and of course I had to try them immediately. I like the colors and the layout. The colors remind me of fall... 

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mojo Monday 253 Challenge card

Tässä korttini tämän viikkoiseen Mojo Mondayn haasteeseen nro 253. Omaan silmään aika tylsän värinen, mutta ehkä silmä vain vaatii totuttelua näin vaaleaan korttiin :)


Kortti on kerrankin pieni, vain A6 -kokoinen. Oli hankala hahmottaa, että minkä kokoisia osasten pitää olla, että kaikki mahtuu mukaan. Yleensä korttini ovat 15cm x 15cm kokoisia. Onnea -leima tuli hieman liian ylös, oli hankala mallata sitä oikealle kohdalle leiman puuosan kanssa.

Ja tässä vielä haasteen mallipiirros.


My card for Mojo Monday Challenge #253.