torstai 27. syyskuuta 2012

CPS-Challenge #284

Osallistun tällä syksyisellä kortilla CPS-haasteeseen. Haasteessa oli mallina kuva, jonka pohjalta kortti piti koota. Suurin osa papereista on Bo Bunnyn Apple Cider -lehtiöstä. Lisäksi leimasinkuva ja muutama puolihelmi. Syksyinen kortti syysterveisineen.



This Week's Sketch (#284)

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

P*skis #156

Olipa mukava haaste tällä viikolla P*skarteluhaasteessa, nimittäin väribingo. Nämä ovat aina kivoja haasteita. Välillä se värien valitseminen on hankalaa, joten bingorivistä on helppo valita oma suosikkirivinsä ja sen pohjalta valita korttiin sävyt. Oma bingorivini näyttää tältä: 

valkoinen -  keltainen - ruskea

ja kortti tältä:


Kortin leimakuvassa on taas harjoiteltu värittämistä. Ei ihan priimaa vielä, mutta ihan hyvä alku :) Tarrakirjaimet olen värittänyt myös Aquamarkereilla kellertäviksi, vaan nepä eivät kuvassa kunnolla näy. Taustapaperi on Bo Bunnyn Apple Cider -lehtiöstä ja mielestäni niin kaunis, etten halunnut sitä kovinkaan paljon peittää turhaan. 

Aina ei kaikki voi onnistua...

Tässä hyvä esimerkki siitä. Kortin osaset ovat mielestäni kaikki yksittäin kivoja ja vielä koontivaiheessa näyttivätkin silmään ihan näteiltä yhdessäkin, mutta lopputulos ei nyt kyllä ole yhtään hyvä. Tuo puuleimasin on aivan äärettömän kaunis. Ei oikeasti joulukuuseksi tarkoitettu varmaankaan, mutta ajattelin sitä kyllä joulukorteissa käyttää. Menin vielä lopuksi sotkemaan liimalla ja todella ohuella hileellä puun alustaa, ja siitäpä tulikin aikamoinen sotku. No, joskus näinkin. Eiköhän tästä taas jäänyt ainakin mieleen, miten ei kannata mennä sotkemaan kaikkea yhteen :)


sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Syksyinen kortti

Tässä taas yksi väritysharjoitus, josta tuli tehtyä kortti. Tytön hiukset eivät ole ihan kunnolliset, mutta enempää vettä en voinut kuvaan sekoittaa, sillä paperista lähti pintaa jo tuossa pois. Tuo kaunis kurpitsakuviopaperi on Bo Bunny -paperikosta nimeltään Apple Cider. Pääsin viikonloppuna käymään Paperinauhassa ihan kaupassa asti, ja tuo tarttui muutaman muun jutun kanssa käteen :) Todella kauniita papereita ja niin ihanan syksyiset värit! 

Kuva on hieman huono, sillä se on pimeässä otettu.


lauantai 22. syyskuuta 2012

Synttärikortti

Tämä synttärikortti meni isälle. Tuo leimasin on niin kiva, ja joka kerta siitä saa erilaisen kun värittää eri väreillä.





torstai 20. syyskuuta 2012

Väritysharjoittelua

Löysin eilen Suomalaisesta Kirjakaupasta Aquamarkersit alennuksessa. Päätin extempore ottaa ne sieltä mukaan ja kokeilla, miten värittely niillä onnistuisi. Aika monta kertaa sai harjoitella, että jotakin sai aikaiseksi :D Mutta ainakin vielä olen ihan tyytyväinen  niihin ja kun ehdin harjoitella lisää, niin jälkikin varmasti paranee. 

Tässä nyt näytille kuitenkin yksi kokonainen kuva, joka onnistui. Sattumalta oli valmiina leimattuna tämä kuva ja sen kummemmin ajattelematta harjoittelin värittämistä siihen. Tein kuvasta äkkiä iltamyöhään kortin, kun en halunnut jemmata sitä minnekään laatikon perukoille. Tässä mielestäni vaatteet värjäytyivät hyvin, mutta hiuksissa näyttäisi olevan vihreä läikkä keskellä otsaa... :) Korttina ei kovin kummoinen, mutta tässä pääasiassa onkin nyt tuo tyttönen.


sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syyskortti

Näitähän nyt tulee liukuhihnalta... :) Viime viikolla tuskailin jumittamisen kanssa. Ei onnistunut ei mikään. Ei ollut minkäänlaista inspiraatiota ja jos jostakin ideasta saikin vähän kiinni, niin toteutus ei onnistunut millään. Mutta tänään on syntynyt useampi kortti, osa niistä on vielä salaisuuksia, joita ei voi julkaista. Mutta tässä näytille yksi syyskortti. 

Leimasin on Magnolian ja paperit vähän sieltä ja täältä. Aivan ihania nuo napit! Onneksi niitä on vielä pussillinen jäljellä :)


Tällä kortilla osallistun myös Lauran korttihaasteeseen #52, jossa aiheena on syksy.

Joulukortti #8

Taas valmistui yksi joulukortti lisää. Laskeskelin tuossa, että tarvitsen melkein 30 joulukorttia, joten saa niitä tällä vauhdilla valmistuakin :) Leimasin on edelleen Nellie Snellenin, lumihiutaleet lävistetty Fiskarsin lävistäjällä, nauha kukkakimpusta kierrätetty ja kukat ovat joitakin ikivanhoja. Leimakuvan väritys taas tällä kertaa puuväreillä. Olen nyt jotenkin innostunut kokeilemaan ja harjoittelemaan värittämistä niillä. Ei nyt vielä  todellakaan priimatavaraa, mutta ainakin vähän erilaista :)


Sisäsivulla on päällisen kanssa samoista papereista tehdyt palkit koristeena.


lauantai 15. syyskuuta 2012

Joulukortti #7

Tämän illan saldo on yksi joulukortti kaiken muun hässäkän keskellä tehtynä. Paperit ovat Lili of the Valleyn lehtiöstä, leimasin Nellie Snellen ja lumihiutaleet Fiskarsin kuviolävistäjällä lävistetty. Väritys tällä kertaa puuvärein, tarrakirjaimilla joulutoivotukset ja lumihiutaleisiin puolihelmet päälle, siinäpä se :)


Sisäsivulla on samoista papereista palaset ja kirjoituspaikka valkoisesta paperista, jonka reuna on lävistetty lumihiutalekuviolävistäjällä.


perjantai 14. syyskuuta 2012

Tanssiva lady

Kortti pitkästä aikaa esittelyssä. Jo keskiviikkoiltana tämän aloitin, mutta en saanut millään valmista. Eilen sitten heitin alkuperäisen idean romukoppaan ja syntyi tämä. Tästä leimasimesta saa usein mielestäni kivoja kortteja, mutta tässä hankaluutena oli löytää sopivat värisävyt. Ihan en täysin tyytyväinen korttiin ole, mutta esittelen sen nyt kuitenkin. Sisäsivuille leimasin vain muutaman yksittäisen kukan. 





sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Joulukortti #6 - CPS Challenge

Yksi uusi joulukortti taas näytillä. Osallistun tällä kortilla myös CPS-haasteeseen. Aivan todella suloinen tuo leimasinkuva, mutta kuten aina, minusta leimakuvan värittäminen ensimmäistä kertaa on aina hankalaa. Tässäkin oli paljon pieniä yksityiskohtia ja piti tarkasti miettiä, että mikä kuuluu minnekin. 



Tässä vielä CPS-haasteen mallikuva tälle viikolle.

This Week's Sketch (#282)

lauantai 8. syyskuuta 2012

Inspiraatiokortti

Tämä kortti syntyi Puuhiksen innoittamana. Halusin itsekin käyttää silppulaatikon jämiä johonkin ja vastaan tuli tuo kaunis joulukortti. Niinpä kaivelin laatikosta sopivat silput esiin ja ShapeCutterilla leikkelin sopivan kokoisia palasia. Kuten huomaatte, niin leikkurin käyttö tarvitsee vielä hieman harjoitusta... Ihan kunnollisia neliöitä en sillä saanut, aina jostakin jäi vajaaksi. :)


Sisäsivulle laitoin kolme pystysuoraa raitaa, jotka toistavat kortin värejä. 


perjantai 7. syyskuuta 2012

Joulukortti #5

Tässä kortissa leimasin on Nellie Snellenin ja tarrakirjaimet Mini Marketin Pine & Cream (on muuten helppoja käytettäviä ja sopivan paksuja joten eivät mene ruttuun). Vähän on taas timangit vinksallaan kun ei ihan osunut kohdalleen eilen pimeässä ja kimalleliima kuivui rumasti ruskeaan kukkaan. Mutta tällä mennään :) Leimasinkuvaan laitoin kimalleliimaa valkoisiin turkiskohtiin. Ei vain kuvassa taaskaan näy :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syyskortti

Vielä viimeisiä kesäisiä kortteja, vaikka värit sopivat kyllä kivasti jo syksyynkin. 



Onnittelukortti pojalle

Tänään tuli Paperellasta yksi tilaus. Jo on tällä viikolla tullut uutta tavaraa postilaatikosta :) Paperellasta tilasin korttipohjia, muutamia uusia kirjaintarroja, yhden joululeimasimen sekä pari uutta leimaväriä. Nyt on taas tarvikkeita hetkeksi aikaa!

Tällä kortilla osallistun P*skarteluhaasteeseen, jossa kortista pitää löytyä aakkostarroja.





tiistai 4. syyskuuta 2012

Joulukortti #4

Pakko oli päästä tekemään heti edes yksi kortti uusista materiaaleista :) Joulukorttihan siitä syntyi. Hyvällä mallilla ollaan, kun syyskuun alussa on jo 4 korttia tehty :D Yleensä vasta marraskuussa alan miettiä kortteja ja sitten en ehdi tehdä kaikkia valmiiksi ennen joulua.



Palkinto ja ostoksia

Tänään kotona odotti ihanat paketit kun tulin töistä. Vastassa oli Nannan arvonnassa voitettu mahtava paketti sekä Mari-Susannalta ostetut joulupaperit, joiden mukana tuli kolme ihanaa leimakuvaa yllärinä. Suuret kiitokset molemmille! :)


Tämä paketti siis arvonnan 2. palkintona voitettu. Paketissa oli aivan ihania papereita, tarroja, kukkia ja 3D-kuvia. 


Nämä joulupaperit ostettu. Todella kauniita papereita joulukortteihin ja osa soveltuu äkkikatsomalta myös moneen muuhunkin korttiin. Ja todella suloisia leimakuvia tuli kylkiäisinä mukana!

Ihan jo sormet syyhyää päästä uutuuksia testaamaan, ehkäpä jo iltasella ehdin... :)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Joulukortti #3

Taas yksi joulukorttikokeilu. Halusin testata leimasinkuvan, jota ei ole väritetty ollenkaan. Ihan mukavasti se istui tähän korttiin. Lumihiutalepaperi on Lili of the Valleyn ja leimasin myös. En ihan hirveästi itse tykkää noista ääriviivateksteistä, mutta olen niitä joskus haalinut läjäpäin ja päätin nyt käyttää niitä vähän pois. Nätti teksti on kyllä ja sopii tähän korttiin hyvin :)


CPS Challenge #281

Tämä kortti menee CPS-haasteeseen. Aika levoton on kortti omaan silmääni, mutta menkööt nyt tämän kerran. 



Kuva on Lili of the Valleyn valmiiksi väritetty kuva, kuvien alla on washi-teippiä ja kaikki leimailut on tehty Artemion leimasetillä. Kuvankäsittelyohjelmallakin tuli hieman leikittyä, ehkä vähän liikaakin... :)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Tunnustus

Sain tunnustuksen Tiinulta. Suuri kiitos sinulle! Mukava piristys näin sateiseen lauantaihin! :) 






On hankala valita kenelle tämän laitan eteenpäin, sillä ihania blogeja on niin paljon! Aika monella tämä on jo kiertänytkin. Mutta laitan tämän nyt seuraaville upeille blogeille:


Tunnustuksen säännöt olisi:
1. Kiitä linkin kera blokkaajaa, jolta sait sen.

2. Anna tunnustus (5) suosikkiblogillesi ja kerro heille siitä.

3. Kopioi Post it ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta vaikka se onkin kerrortu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblokkaajasi jakavat sen eteenpäin.