torstai 29. marraskuuta 2012

Vaihteeksi jotakin muuta...

kuin joulukortteja :) Tänään syntyi yksi onnittelukortti tästä ihanasta Lili of the Valleyn valmiskuvasta. Paperit kortissa ovat Tiimarin paperikosta, nauha Sinellistä ja kukat vaikka mistä. Kiva oli vaihteeksi taas tehdä jotain muuta kun jouluista korttia. Vaikka nyt alkaa etelässä näyttää jo talviselta, kun lunta on tullut ihan riittävästi tämän päivän aikana. Kyllä se vähän valoisuutta tuo ja ainakin koirat ja lapset ovat innoissaan lumesta :)


Tässä kortissa on mielestäni itselleni aika epätyypilliset värit. Mutta jotenkin tuo tumman punainen sopi tämän söpön tanssijatyttösen kanssa hyvin yhteen.


keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Arvonta!

ARVONTA TÄNÄÄN SU 9.12. KLO 21. 

Siihen asti voit osallistua!

Koska 5000 kävijän raja alkaa vierailijoiden osalta täyttyä, niin laitan arvonnan pystyyn. Samalla se voisi olla pieni joululahja-arvonta blogini seuraajille ja lukijoille, joita on käynyt kurkkimassa täällä hirveä määrä vain muutaman kuukauden aikana :)

Arvonnan palkinnoissa tulee olemaan askarteluaiheisia tarvikkeita, koristeita, papereita, leimasimia jne.  

Arvontaan pääsee osallistumaan ihan jokainen täällä kävijä, kunhan jättää tähän postaukseen kommentin ja kertoo halukkuutensa arvontaan osallistumiseen. 

Arvon toisen palkinnon myös lukijoideni kesken, joten jos haluat osallistua myös toiseen arvontaan, niin voit silloin liittyä lukijakseni. 

Arvonnat suoritan heti, kunhan 5000 kävijän raja rikkoutuu, aikaisintaan kuitenkin 9.12., joten jokaisella on aikaa vähintään siihen asti osallistua.

Siinäpä oikeastaan kaikki! Kunhan saan paketit koottua, niin laitan ne tähän samaan postaukseen esille. Onnea arvontaan! :)

Kommentoijien arvonnan palkinto:


Päivitetty 4.12. kuva kommentoijien palkinnosta. Lukijoiden palkinto on vielä matkalla,päivitän senkin tänne kunhan se saapuu :)

Lukijoiden arvonnan palkinto:


+
pientä ylläriä mukaan.





maanantai 26. marraskuuta 2012

Joulukortti # 26 Lauran korttihaasteeseen

Lauran korttihaasteessa haettiin tällä kertaa simppeliä joulukorttia. Tämä kortti sopii mielestäni haasteeseen hyvin, sillä se oli nopea ja helppo tehdä. Valmiskuva on Lili of the Valleyn valmiiksi väritetty kuva. Raitainen paperi on Tiimarin joulupaperikosta, punainen nauha ikivanhaa laatikon pohjalta, hiutaleet leikattu Fiskarsin lävistäjällä ja niiden keskustaan on laitettu kimalleliimaa, samoin kun kuvan lumihiutaleisiinkin. Jouluiloa-leimasin on Paperinauhan joululeimasetistä.


Tämä osallistuu myös Kortiston suureen joulukorttihaasteeseen :)

Joulukortti #25 vihreä kaupunki

Tässä taas yksi kortti Kortiston haasteeseen. Tein tällä kertaa vihertävän kaupungin kuvaan. Kätköistäni ei kuitenkaan löytynyt mitään sopivia vihreitä taustapapereita, joten tämä meni nyt aika valkoisella linjalla. Nurkkiin laitoin aluksi vihreät lumihiutaleet, mutta ne eivät näyttäneet mielestäni hyviltä, joten laitoin päälle vielä valkoiset hiutaleet sekä hiutaleiden keskustaan kimalleliimaa. Nurkissa kukkien alla on kulmaleimalla tehdyt leimaukset, mutta ne piilotin kukkien alle. Nekään eivät sopineet enää valmiiseen korttiin. Eli melkein kaikki meni alun jälkeen vaihtoon :)


sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Korttikarkurin blogissa arvontaa!

Korttikarkurin blogissa on arvonta menossa. Osallistumisaikaa on 16.12. saakka. Käykäähän osallistumassa! :)

Joulukortti #24


Eilisen päivän saldona valmistui kaksi joulukorttia. Intoa olisi ollut tehdä useampikin, mutta jotenkaan illan pimetessä ei saanut enää aikaiseksi samalla tavalla kuin päivällä siinä lyhyessä ajassa luonnonvaloa. Kaksi on kuitenkin aina enemmän kuin ei mitään, joten täytyy olla tähän tyytyväinen :) Joulukortteja puuttuu vielä iso läjä ja koska viikolla en iltaisin ehdi kortteja juurikaan tehdä, niin viikonloppuna täytyy sitten tehdä ne mitä ehtii.

Nämä molemmat kortit osallistuvat Kortiston suureen joulukorttihaasteeseen.

Tässä korteista ensimmäinen. Paperit silppulaatikosta, lumihiutaleet napsuteltu Fiskarsin kuviolävistäjällä ja tekstileimasin Paperinauhan leimasarjasta.


Joulukortit # 23

Ja tässä jälkimmäinen kortti Papermanian ihanalla jouluisella leimasimella tehtynä. Leimakuva on väritetty Derwentin Inktense Blockseilla.

Ja tämäkin siis osallistuu Kortiston suureen joulukorttihaasteeseen :)


maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulukortti #22

Tämä kortti onnistui omasta mielestäni jopa yli odotusten! :) Tykkään kovasti väreistä ja muutenkin kortissa on rauhallinen tunnelma. Kaikki paperit ovat silppulaatikkoni pohjalta. Ajattelin kaivaa sieltä vielä värit punertavaan ja vihertävään korttiin. Eikö meillä kaikilla askartelijoilla ole ongelma alati täyttyvä silppulaatikko kun mitään ei malta heittää pois :) Tähän sieltä sai hussattua aika monta palasta.



sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Joulukortit #17, 18 ja 19

Eilisten messujen innoittamana tein iltasella valmiiksi 3 joulukorttia samalla leimasimella. Tämä uusi leima on todella kaunis! Ja aika helposti sain väritettyä sen uusilla väreillä. Niiden käyttö oli helppoa ja värit ovat aivan äärettömän kauniita. 

Leimakuva on sen verran iso, ettei jokaiseen korttiin mahtunut kanteen joulutoivotuksia, vaan tein ne sitten hopeisella leimasimella suoraan kortin sisäsivulle. Tummissa korttipohjissa toimii hyvin myös niin. Kortti itsessään on aika työläs, tai lähinnä kuvan värittämiseen menee aikaa, joten jätän ehkä suosiolla sisäsivun näihin tekemättä ja käytän vain tuota hopeista leimaväriä ja tektileimasinta.








Leimasin on siis Papermanian Urban Stamps -kokoelmasta ja pilkulliset paperit Simple Storiesin paperikosta Snap Color Vibe, joka on tilattu Paperinauhasta. Leimakuvien väritykset on tehty Derwentin Inktense Blockeilla.



lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulukortti #16

Joulukortti, joka meni vähän joka tavalla pieleen... En tiedä onko kortissa liikaa vai liian vähän. Vai eikö osat vaan sovi toistensa kanssa yhteen. No, tehty mikä tehty! :) 


Kävin tänään myös Messukeskuksessa Kädentaitomessuilla. Tietysti löysin sieltä ne muutamat korttivärkkejä myyvät myyjät ja nämä tarttui mukaan :) Nuo värit on kyllä ihan uusi tuttavuus, mutta näyttivät esittelyssä niin hyviltä, etten voinut niitä sinnekään jättää :)


perjantai 9. marraskuuta 2012

Isänpäiväkortteja

Muutaman isänpäiväkortin tein viime viikolla. Nyt kun ovat jo menneet saajilleen, niin voin ne täälläkin esitellä :)



tiistai 6. marraskuuta 2012

Joulukortti #15

Tässä vielä yksi kortti samalla idealla toteutettuna kuin pari aikaisempaakin. Tällä kortilla osallistun myös Lauran korttihaasteeseen, jossa sai valita bingoruudukosta haluamiaan asioita. Minä valitsin suoran: 

vihreä - tekstileimasin - kuusi. 

Kuuset tosin ovat sisäsivulla, mutta samassa kortissa kuitenkin :)

Hieman on haastavaa jo tämä korttien kuvaaminen, kun alkaa olla jo niin aikaisin päivällä pimeää eikä luonnonvalossa enää saa otettua kuvia. Tämäkin on hieman pimeä, vaikka sitä hieman yritinkin valottaa.




sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Joulukortti #14

Tässä vielä yksi tämän päivän joulukortti. Lähes samalla mallilla kuin aikaisempikin, vain eri väreillä ja kuvalla. Omaan silmään tämä on kivan punainen kortti. Itse en hirveästi yleensä punaisista korteista tykkää, mutta tämä kyllä näyttää jouluiselta.




Joulukortti #13

Tänä viikonloppuna olen ehtinyt tehdä muutaman kortin. Yksi niistä on tämä joulukortti. Leimakuva on ollut väritettynä pitkään, mutta sen kanssa ei meinannut löytyä sopivaa korttipohjaa. Viime viikolla tuli tilaus Paperinauhasta, jossa mukana tuli lisää korttipohjia ja leimakuva sopi mielestäni kivasti sinisen pohjan kanssa yhteen. Muut paperit on Lili of the Valleyn paperikosta. 






Joulukortteja olen tehnyt siis 13 tänä syksynä, mutta laatikossa ei niistä ole enää montaa jäljellä :) Kaupaksi ovat kivasti menneet. Nyt vaan täytyy reippaasti tehdä joulukortteja, jotta saa omatkin kortit lähetettyä :)

torstai 1. marraskuuta 2012

Vauvaonnittelut #2

Tässä toinen vaihtoehto kortin tilaajalle. Hieman on kevyemmät värit kuin tuossa aikaisemmassa, vaikka syksyn värejä edelleen ovat. 




Vauvaonnittelut #1

Nopeasti näin aamutuimaan näytän teille kaksi vauvaonnittelut-korttia, jotka eilen tein tilauksesta. Tein kaksi, jotta kortin tilaaja voi valita mieluisamman kortin.

Tässä ensimmäinen. Korttiin toivottiin vähän sellaista retro-väritystä. Ei saanut olla vaalean sinistä ainakaan kovin paljoa. Lisäksi ajattelin, että laitan kortteihin syysvärejä ja papereita, sillä vauva on syntynyt syksyllä ja syysvärit sekä retrovärit sopivat hyvin yhteen, samoja värejä kuin mielestäni ovat :)