torstai 28. helmikuuta 2013

Paljon onnea vaan...

Tässäpä teille helmikuun viimeinen kortti. Paljon en ole saanut helmikuussa aikaan, tai ainakin tuntuu siltä, että aikaa tehdä kortteja on ollut jotenkin vähemmän. 

Tämä nyt kuitenkin vielä helmikuun puolella esille. Onnittelukortti Magnolian kuvalla. Paljonpa muuta sanottavaa tästä ei olekaan. Ai niin, tuon ihanan nuottiteipin löysin Tiimarista kun siellä kerran piipahdin. Suomalainen Kirjakauppakin näytti uusiutuneen täällä, ja siellä oli ihan hirveäasti kortteilu- ja askartelutavaraa myynnissä. Siis todella paljon enemmän kuin aikaisemmin. Mahtavaa! Nyt ei enää ihan jokaista pientä tarviketta tarvitse lähteä kaukaa hakemaan kun lähempääkin löytyy. :)


(35.)

Toivottavasti superaurinkoista ja keväistä maaliskuun alkua kaikille! :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Magnoliahaaste #132

Magnoliahaasteeseen lähtee tämä kortti. Eli aiheena oli tällä kertaa "Pienelle prinssille...". 

Leimasin on Magnolian. Taustalla olevat paperit olen stanssannut Spellibindersin stansseilla silppulaatikon jämistä. 

(34.)

Arvonta on suoritettu!

10 000 kävijän juhlistamiseksi blogissani on ollut arvonta menossa. Tänään arvottiin Random.Org -ohjelmalla kaksi voittajaa. Ensimmäinen voittaja on kommentoija numerolla 21, eli 


Onnea Jeenni! Hauskinta tässä on se, että voitin juuri hänen ystävänpäiväarvonnassaan palkinnon! Vuoroin vieraissa, vai miten se meni. ;) Laitatko Jeenni minulle yhteystietosi sähköpostiini. Sinun osoitteesi taisi mennä jo kuoren mukana paperinkeräykseen...

Toisen palkinnon voittaja on kommentoija numerolla 10, eli

Lumisade!

Onnea Lumisade! Laitatko minulle yhteystietosi sähköpostiini, niin saan palkinnon matkaan. :)

Voittajilla on 7 vrk aikaa olla minuun yhteydessä. Sen jälkeen arvon voiton saajan uudelleen.

Kiitos kaikille osallistujille ja kivoja kommentteja jättäneille! :) 

lauantai 23. helmikuuta 2013

Pääsiäiskortti #1

Tässäpä valmistui ensimmäinen pääsiäiskortti tälle keväälle. En ole koskaan aikaisemmin pääsiäiskortteja tehnyt, aikaisemmin vain kaupan valmiita muutamia lähetellyt, joten en oikein tiennyt, että mitä siihen kuuluu laittaa. :) Ja voipi olla, että en kovin montaa pääsiäiskorttia tänänkään vuonna tee. Ehkä vaan mummoille laitan kortit postiin. Värit korttiin löytyi kyllä nopeasti. Keltaista ja vihreää, kevään värejä. Tämä pupunen oli valmiina väritettynä ja tuon keltaisen rusetin mukaan muutkin värit sitten asettelin. Muuten aika simppeli kortti.

(33.)

Tällä osallistun Apriksen Askartelunurkan synttäriarvontaan, jossa aiheena oli tehdä pääsiäiskortti. Kannattaa käydä osallistumassa, luvassa on mahtava palkinto! Palkinto arvotaan osallistujien kesken 22.3. :)

Lisäksi kortti osallistuu Allsortsin haasteeseen, jossa kortista piti löytyä eläimiä.


Postia ystävälle...

Voitin Jeennin ystävänpäiväarvonnassa palkinnon joka saapui eilen. Voittona oli tämä ihana Magnolian tyttönen kirjekuoren kanssa sekä kuvassa näkyvät vaaleanpunaiset ruusut. Päätin heti kokeilla uusia juttuja ja tämän sain aikaiseksi. Ensimmäinen kerta, kun teen pyöreän kortin. Tästä tuli mielestäni värimaailmaltaan kaunis. 

Leimakuvassa penkki meni väärään kohtaan :/ Kokeilin vielä erilliselle paperille, että mihin kohtaan penkki kannattaa laittaa, että näyttäisi siltä että tyttö siinä istuu. Laitoin oikeaan kohtaan viivat ja kaikki ja sitten kuitenkin ihan ajatuksissani leimasin sen ihan väärään kohtaan. No, onneksi se nyt meni kuitenkin niin, että tyttönen istuu alemmalla aisalla.  

(32.)

Taustapaperi on Papermanian mustavalkoista paperia, jonka olen mustettanut DI:n Tattered Rose -sävyllä. Samaa sävyä olen käyttänyt tytön mekossa. Mekkoon lisäsin myös aavistuksen Barn Door -sävyä. 

HUOM! Vielä ehdit osallistua arvontaan, joka suoritetaan huomenna illalla! :) Arvontaan voit osallistua oikean reunan sivupalkin kuvasta. 


torstai 21. helmikuuta 2013

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

P*skarteluhaaste #176

P*skiksessa oli tällä kerralla haasteena bingoruudukko, josta valitsin rivin 
viiri - keltainen - kuvioleikkuri.

Leimasin on Magnolian ja väritetty DI:n musteilla. Taustastanssi on Spellbindersin. Kukat ovat heidin Korttipajasta tilattuja. Perhoset on leikattu Fiskarsin kuvioleikkurilla. Onnea-viirin viirit leikattu käsin ja lisätty tarrakirjaimet niihin. Taustapaperi on Bo Bunnyn Back to Backs.



(30.)


Lähikuvaa värityksestä. Jotenkaan tässä ei nyt värit tule ihan niin edukseen esiin kuin luonnonvalossa.


Lisäsin kortin alle kohdan, jonne voi kirjoittaa onnittelunsa kun muuten ne eivät taida minnekään kunnolla mahtua. :)


Testausta, testausta...

Tämän kortin tein lähinnä testausta varten. Tässä hyvänä yrityksenä oli värittää DI:n musteilla Magnolian tyttönen ja mielestäni se onnistui kivasti. Tuo stanssi on Spellbindersin ja aivan äärettömän kaunis onkin! Taustapaperi on Magnolian. Tyttösessä on hieman kimalleliimaa pallossa sekä alareunan kukissa. Taustalla pitsinauhaa ja Mariannen stanssilla tehdyt kiekurat.

Vielä ehtii osallistua haasteeseen 24.2. saakka! Jaossa on kaksi palkintoa. Osallistua voit sivupalkin kuvasta.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille teille! :)


maanantai 18. helmikuuta 2013

Arvonnan palkinto!

Vihdoin ja viimein saan näytille kuvan arvonnan palkinnosta, tai ainakin osan siitä. Tuttuun tapaan mukaan lähtee tietysti vielä vähän ylläreitä (leimakuvia, lisää koristeita, papereita...), joita ei tässä vielä paljasteta. :) Lähdin tällä kertaa liikkeelle koristeista ja tällaisia tarttui mukaan. Ainakin itse keksisin käyttöä suurelle osalle näistä.

Palkintoon kuuluu:
Dovecraftin sydänkakkupapereita
Kaisercraftin taustaleimasin (rakkaussanoja englanniksi ja niiden selityksiä)
Queen & co suklaan värisiä puolihelmiä
Artemion ohuita puusydämiä
Jenni Bowlinin bingokortteja
kaikki muu sälä, joka paljastuu vasta saajalleen. :) 

Vielä tarvitaan muutama arvontaan osallistuja lisää, jotta saadaan toinenkin palkinto jakoon. :) Arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ.


Paperinauhaa on taas tyhjennetty lahjakkaasti muutamanakin päivänä, kun täälläpäin Suomea lomailen. Nyt pitäisi vain malttaa odottaa, että pääsee kaikkia ihania uutuuksia kotiin kokeilemaan. :)



keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ihanaa ystävänpäivää! / P*skis #175

P*skis-haasteessa piti tällä kertaa käyttää maskaus-tekniikkaa työssä. Vähän huonosti se tässä onnistui, sillä eipä nuo leimat nyt hirveän paljon päällekkäin menneet. Vähän kuitenkin. :) Värityksen tein ihan ekaa kertaa kokonaan ruskeaksi. Ei kovin hyvä, harjoitusta tarvii siis paaaaljon lisää. Pakko oli laittaa myös vähän vaalenapunaista ja kimalletta korttiin. Värimaailmasta kyllä tykkään, omaan silmääni se on kaunis. Tyttönen on kyllä tainnut kävellä paljain jaloin mutalätäkössä, niin tummat jalat tähän tuli. :D

(28.)

Vielä ehtii osallistua Tuunaajan arvontaan sivupalkista --> 

Ihanaa huomista ystävänpäivää kaikille täällä piipahtaville! :)

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Magnolia-haaste #130

Tällä kortilla osallistun Magnolia-haasteeseen #130. Aiheena oli tällä kertaa inspiroitua laulun sanoista. 

Olin heikko - tarrauduin
Mä pelkästään vain voittajiin
Kunnes susta löysin oikeen ystävän

Mun on helppo hengittää
Kun tunnen lähelläin sun olkapään
Oon niinkuin
Osa sua ja sun elämää
Et fuulaa ystävää, sä oot vain mun
Oon sun

 (Nylon Beat – Rakastuin mä luuseriin)


(27.)

Tässä mun näkemykseni aiheesta. Oikeasti olisin halunnut tähän pariskunnan, mutta sellaista multa ei Mankulta löydy. Tälläsin vaikka mitä vaihtoehtoja, mutta päädyin tähän haaveilevaan neitokaiseen. Taustapaperi on Papermanian ja mustetettu DI:n Walnut Stain -sävyllä. Muut paperit ovat silppulaatikon pohjalta kaivettuja. Sydämet tehty Sizzixin stansseilla ja alareunan kiekurat Spellbindersin.


Viimeinen ystävänpäiväkortti

Sain tehtyä viimeisen ystävänpäiväkortin eilen illalla. Tässä olen ensimmäistä kertaa kokeillut värittää leimakuvan DI:n väreillä. Niillä olikin tosi kiva ja helppo värittää. Värivalikoima vaan ei ole kovin laaja, joten tarvinnee hommata lisää sävyjä ettei kaikki kuvat ole tämän värisiä jatkossa. :) Ihanaa kun saa ottaa kuvia luonnonvalossa näin viikonloppuisin. Näyttää kuvatkin paljon paremmalta!

Tällä kortilla osallistun Tilda's Town -blogin haasteeseen #39, jossa aiheena oli Anything Goes. 

(26.)

Huomasithan arvonnan blogissani? Arvontaan pääset sivupalkin kuvasta. :)


lauantai 9. helmikuuta 2013

Kortti ystävälle + kukkia

Lisää ystävänpäiväkortteja esillä. Tämänpäiväinen kortti on varustettu suloisella Lily & Milo -leimakuvalla. Väritys on tehty Aqua Marker -puuväreillä ja levitetty vesisiveltimellä. Aika hailakaksi jäi tuo väritys, tai ainakin se kuvassa näyttää hailakalta. Lisänä on kiekura ja perhoset Sizzixin stansseilla tehtynä. Perhosia laitoin kaksi päällekkäin, alle oranssin ja päälle valkoisen. Alareunan kukat tein tänään aamulla itse. Löysin Pinterestistä hyvän ohjeen ja kuvan ja innostuin kokeilemaan. Valitettavasti huopien värit eivät olleet nyt kovin kivoja. Pitänee ostaa kivemman värisiä palasia. Nuo huopapalat ovat olleet kaapissa vuosia, mistähän lie edes löytäneet tiensä mun kaappiin? :)


(25.)


Parempi kuva leimakuvan värityksestä. Tai totuudenmukaisempi ainakin. :)


Kukkien lehdet on stanssattu Sizzixin stansseilla.


Tässä nämä aamun tekeleet. Moni kukista vaatii keskustaansa jotakin, napin tms., sillä huopa oli niin paksua, etten saanut vedettyä lankoja enää tiukemmalle ja keskelle jäi reikä. 

Osallistun kahteen haasteeseen tällä kortilla:

Love to Create - Celebrate
Allsorts Challenge - Valentines


keskiviikko 6. helmikuuta 2013

P*skis #174

Tässä tämäniltainen tuherrus. Kuva on tehty suloisella Sarah Kayn leimasimella. Kuva on väritetty Derwentin Aqua Colours -väreillä. Taustapaperi on Papermanian mustavalkoisesta paperikosta, joka lähti eilen SInellistä mukaan. :) Paperi on mustetettu DI:n Tea Dye -sävyllä. Leimakuvan ja sydämen ympärillä on DI:n Walnut Stain -sävyä. Taustalla kakkupaperi, Paperinauhan pitsiä sekä heidin Korttipajasta olevia kukkia.

(24.)

Tuunaajan blogissa on menossa arvonta! Osallistua voit klikkaamalla sivupalkin arvontakuvaa! :)

maanantai 4. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkortti

Taas esittelyssä yksi ystävänpäiväkortti. Tämä valmistui nopeasti vaikka vähän piti napsutella perhosia, kukkia ja lehtiä. Etusivulle en nyt laittanut mitään toivotuksia, ne voi kirjoittaa sisäsivulle. Kerrankin tein sisäsivunkin korttiin. Aika harvoin niitä tulee tehtyä, vaikka ne kivalta näyttävätkin.

Tällä kortilla osallistun myös Magnolia-haasteeseen #129, jossa pitää tehdä kortti luonnostelman pohjalta.  

(23.)



P.S. Huomasithan arvonnan sivupalkissa? :)


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kokonaan valkoista...

Koukussa kortteihin -sivustolla Vintage-haasteessa nro 31 oli ohjeena käyttää pelkästään valkoista väriä työssä. Valkoisen eri sävyjä sai käyttää hyväkseen jotta työhön saisi jotakin väriä. Tämä on ensimmäinen kokonaan valkoinen kortti. Pitkään olen halunnut kokovalkoista koittaa, mutta nyt vasta sain ajatuksen muunnettua korttiin. :) 

(22.)


Arvonta ja ystävänpäiväkortti

10 000 kävijän raja rikkoontui, joten tiedossa on arvonta! Olen ihan hämilläni siitä, miten paljon täällä on riittänyt kävijöitä näin lyhyessä ajassa! Kiitos siis kaikille kävijöille! :) Arvontaan voivat osallistua kaikki kommentoimalla tätä postausta. Mainostaakin toki saa ja lukijaksikin liittyä, mutta se ei ole pakollista. Jos kommentoijia on yli 30, lupaan laittaa jakoon toisenkin palkinnon. Kuva palkinnosta tulossa piakkoin, kunhan saan loputkin siitä hommattua. Mutta askarteluun liittyvää se tietysti on. :) 

Arvontaan voi osallistua su 24.2. klo 20 asti!


Sitten korttiin. Näitä on nyt valmistunut vauhdilla. Ehkäpä siksi, että innostuin eräs ilta värittämään leimakuvia ihan kunnolla, ja niistä on nyt sitten valmistunut kasa kortteja. Hyvä että on, sillä ystävänpäiväkortit ovat vielä ihan puolitiessä ja aikaa on enää reilu viikko saada niitä valmiiksi. Tässä nyt yksi valmistunut ystävänpäiväkortti. Aika pelkistetty, mutta omaan silmääni kaunis.

(21.)


Tällä kortilla osallistun Leikkaan-blogin karkkihaasteeseen. Aiheena oli ystävänpäivä tai vapaavalintainen aihe. Haasteeseen voi osallistua 12.2. saakka. :)

P*skis #173

Tämä kortti meni saajalleen tänään, joten sen voi täälläkin jo julkaista. P*skiksessa oli luonnos, jonka pohjalta kortti on tehty.  

(20.)

Kortissa on Magnolian Edwin. Oikeasti leimasin taitaa olla ylioppilasjuhlaan tarkoitettu, mutta leikkasin siitä vain ylioppilaslakin irti. Siniset paperit ovat Bo Bunnyn Powder Mountain -lehtiöstä. Sydän on stanssattu Sizzixin Bigz-stanssilla. 



lauantai 2. helmikuuta 2013

Magnolia-haaste #128

Vielä ehdin viime hetkillä mukaan Magnolia-haasteeseen. :)

Tein tähän haasteeseen ylioppilaskortin. Haasteen aiheena oli tällä viikolla tehdä telinekortti. Nämä ovat kyllä kivoja tehdä, vaikkakin hieman työläämpiä kuin ns. tavalliset kortit. Mutta nämä ovat niin kauniita eikä tarvitse änkeä kaikkea samalle sivulle, vaan esim. tekstin voi laittaa toiselle sivulle, jolloin kuvalle on enemmän tilaa. 


(19.)

Tähän korttiin löytyi todella sopiva taustapaperi. Ihanan keväinen ja raikas.En halunnut sitä piilottaa kokonaan, joten jätin alareunan auringonkukat ja auringon näkyviin. Leimasin on siis Magnolian ja se on väritetty Derwentin Aquacolours -väreillä. Lisänä Fiskarsin kuviolävistäjällä tehtyjä perhosia, turkoosia satiininauhaa, pitsiä ja kakkupaperi. 




Teksti on leimattu irtoaakkosilla ja siksi hieman vinksin vonksin. Ylioppilaslakki-leimasin on FinnStamperin mallistosta.

Telinekortin saa siis nätisti kasaan, jolloin sen pystyy lähettämään ihan tavallisessa kirjekuoressa. :)

perjantai 1. helmikuuta 2013

Vaaleanpunaista ja ruskeaa...

Kävin pikaisesti Suomalaisessa Kirjakaupassa eilen ja mitäs sieltä tarttuikaan mukaan... Ostin ihan heräteostoksena Derwentin vesiliukoiset puuvärit ja täytyy kyllä myöntää, että olikin aika hyvä heräteostos! Näillä saan nyt jotenkin kivan hempeää väriä leimakuvien pintaan ja lisäksi sävyjä on ainakin nyt vielä tälle käytölle ihan sopivasti paketissa. Näillä on ihan ilo värittää! :)

Lisäksi löysin hauskoja koristeita alelaarista samaisesta kaupasta. Koristeet ovat metallisia ja niissä on liimapinta takana. Lisäksi löysin nuo hienot taskukellot, alennuksesta nekin. En tiedä mihin niitä käytän, mutta eiköhän nekin joskus paikkansa löydä jostain. :)

(18.)


Kortin kuva on Lili of the Valleyn. Kuvan väritys Derwentin Watercolour -puuväreillä. Stanssit ovat Marianne Designin ja Spellbindersin. Jotenkin tykästyin tähän värimaailmaan. Ruskea ja vaalenapunainen sopivat todella kauniisti yhteen. Tällä kortilla osallistun myös Kortiston haasteeseen # 16, jossa aiheena on onnittelut.


Tässä vielä kuva ostoksista. Hintalappukin rumasti näkyvissä, mutta siitäkin voi päätellä, ettei paljon hinta päätä huimannut. :)