maanantai 30. syyskuuta 2013

Auttamisen haluiset huomio!

En tiedä kuinka moni teistä kortteilijoista on huomannut, että Facebookissa on ryhmä, jonka nimi on "Edes yhtenä päivänä maailman tärkein". Siellä on paljon ihmisiä, lapsia ja aikuisia, jotka ilahtuisivat suuresti saadessaan kortin joltakin. Toki siellä saa tarjota myös muunlaista apua ja tukea perheille vaikeissa tilanteissa, mutta useimmat toivovat, että lasta tai sisarusta muistettaisiin kortilla tai kirjeellä. 

Itselläni ainakin kortteja on jäänyt varastoon sen verran paljon, että haluan osallistua ja piristää jonkun päivää kortilla ja muutamalla kivalla sanalla. Huomenna postiin lähtevät nämä aiemmin tehdyt kortit ilahduttamaan pientä yksinäistä tyttöä ja sairautensa vuoksi eristyksissä olevaa nuorta naista. 

Jos vain Facebookissa olette, ja teiltä löytyy auttamisen halua, niin menkää ihmeessä liittymään ryhmään. Sieltä saa itsekin niin paljon hyvää mieltä, kun näkee, miten ihmiset oikeasti välittävät toisistaan ja ovat valmiita auttamaan. :)





Loppuun vielä muistutus käynnissä olevasta arvonnasta, johon pääsee osallistumaan reunassa olevasta palkista. -->

lauantai 28. syyskuuta 2013

Lumihiutalekortti

Tässä siivouksen keskellä löytyi yksi julkaisematon kortti koneelta. Tämä kortti sai ideansa jämäpapereista ja isoista valmiiksi leikatuista lumihiutalekuvioista. Halusin yhdistää nämä kaksi toisiinsa, ja mielestäni tästä tylikin oikein kivan näköinen kortti. Lisänä hieman kuitupaperia ja aaltopahvia. Kuvaushetkelllä liima rusetin alla on ollut märkää ja siksi näkyy noin valkoisena. 

Juuri tänään kun siivouksen yhteydessä mietin, että minne jämäpaperit saa käytettyä, niin tässähän on yksi hyvä idea siihen. Täytyy tehdä näitä muutama lisää eri värisinä. :)



Jouluinen kortti ja askartelutilasta kuvia

Tämän päivän kortissa välkkyy hopeista ja sinistä. Tuo Inkidon sininen nuottitausta sopi leimakuvaan todella kauniisti. Harmi vaan, että taasen kaikki liimautui hieman vinoon, joten kovin huolitellusta kortista ei voi taaskaan puhua. Leimakuva on saatu Tankulta joulukorttiringin yhteydessä bonuskuvana ja se on väritetty Derwentin Aqua-puuväreillä.

Laitan kortin menemään muutamaan Magnolian haasteeseen:




 Tänään aamulla heräsin aikamoiseen kurkkukipuun, ja päätin, että tänä viikonloppuna en rehki mitään ja yritän päästä tästä kaktuksesta kurkussa eroon. Päätin kuitenkin, että nyt on hyvää aikaa siivota askartelukamoja ja vähän järjestellä niiden paikkoja uudelleen. Siihen menikin muutama tunti, ja kaikkia ihania "uutuuksia" löytyi laatikoiden pohjalta. :) Nyt kun kaikki laatikot ja kaapit on siivottu, voin paljastaa teille miten säilytän kaikkia tavaroitani.

Minulla, kuten ei useimmilla teistä muistakaan, ole liikaa säilytystilaa, joten olen joutunut välillä survomaan tarvikkeita liian pieneen tilaan. Silloin käy juurikin niin, ettei kaikkien kasojen pohjalle tule kurkittua, ja kaikkea kivaa jää unholaan. Nyt yritin päästä eroon kasoista, mutta tiedän kyllä, että jo hetken päästä sama kaaos valtaa taas tilaa laatikoista. Mutta josko nyt hetken taas löytäisi kaiken helpommin. :)


Tämä tilani on meidän makuuhuoneen nurkassa. Joskus, kun tilaa on enemmän, toivon, että saan jonkun pienen oman tilan, jossa tavaroita voi säilyttää myös esillä. Nyt haluan, että kaikki mahdollinen on piilossa, sillä en tykkää tavararöykkiöistä makuuhuoneessa. Tilaani kuuluu kaksi lipastoa ja pöytä. Lisätilana toimii iso kannellinen muovilaatikko, joka sopii hyvin pöydän alle. Kirkasvalolamppu on muuten aivan todella hyvä valonlähde pimeinä iltoina askarteluun. Vaikka makuuhuoneessa on paljon valoja, niin silti niiden voima ei riitä askartelupöydälle asti.



Tämä äärettömän hyvä Ikean lipasto kätkee sisäänsä kaiken muun askarteluun liittyvän, paitsi korttipohjat ja paperit. Sen päällä säilytän BigShotia ja laatikkoa, jossa on valmiiksi leimattuja kuvia. Lisäksi korutelineeni on lipaston päällä.



Yksi laatikko on varattu kokonaan koristeille. Niitä on kyllä muuallakin, kun ihan kaikki eivät samaan laatikkoon mahtuneet.



Lisää koristeita, kukkia ja valmiiksi stanssattuja koristeita. Lisäksi stanssit löytyvät täältä. Noita Fazerin konvehtirasioita näin jonkun muunkin blogissaan käyttävän. Ovat juuri sopivia säilytykseen. Minulla on niissä kukkia ja toisessa stanssit.



Leikkurit ja leimapaperit (+ tarroja joille ei löytynyt muuta paikkaa).


Korkeamman lipaston laatikoissa on sitten kaikki paperitavara, ja sitähän riittää! Miksihän sitä aina haluaa ostaa lisää papereita, vaikka varastoissa on niitä jo valmiiksi ihan liikaa? Taidanpa aloittaa paperinostolakon, joka kestäköön vaikkapa joulukuun alkuun saakka!



Fiskarsin leikkuri ja tekstuuripintaiset yksiväriset kartongit löytyvät yhdestä laatikosta. Käytän näitä lähes jokaisessa kortissa, joten halusin ne kaikki samaan laatikkoon. 





Jämäpaperit, huoh! Niiden säilyttäminen on tuskaisaa, sillä harvoin jaksan käydä koko laatikkoa läpi pieniä paperin rippeitä jotakin korttia varten. Nyt ne näyttävät siisteiltä, mutta pian tämä on varmasti ihan sotkussa taas. Sukaleet on lajiteltu erikseen omaan rasiaansa, pienet palaset omaansa ja kaikki suurempi onkin sitten sikin sokin laatikon pohjalla. 



Korttipohjat ja kirjekuoret löytyvät samasta laatikosta.



12 x 12 paperit tarvitsevat oman laatikkonsa.



6 x 6 papereille tarkoitettu laatikko. Siellä ovat sulassa sovussa lehtiöt ja irtopaperit. 



Yksi laatikko on varattu Fimoille ja kaikelle siihen liittyvälle.







perjantai 27. syyskuuta 2013

Stars, stars...

Tähtiä on tänään tarjolla. Käsiini tarttui Sinellistä tänään uusi tähtistanssi, ja pitihän sitä heti testata. Pinterestissä näin muutaman kivan mallin, ja niitä hieman muokkailemalla sain niistä oman näköisiä. 

Ensimmäinen kortti on jouluinen ja  tehty Christmas Card Challengen luonnoksen mukaan. Näillä stansseilla saa kyllä äärettömän helppoja ja nopeita kortteja tehtyä. Kokeilin muutamaa muutakin mielessä ollutta juttua näillä, ja hyvin toimi. Pitänee niitä vielä tässä viikonlopun aikana ihan korttiinkin asti kokeilla.

Tämä lähtee myös Craftyhazelnut's haasteeseen, jossa aiheena on joulukortti.





Ja toinen kortti onkin sitten onnittelukortti sinivalkoisena. Ehkä noita strasseja tuli hieman liikaa... Innostuin lisäilemään vielä yhden sinne ja toisen tänne, ja lopputulos ei ole ehkä paras mahdollinen. :)



PS. Huomasithan bloginamun sivupalkissa? ----->

Bloginamu tarjolla!

Blogissani on klikkailtu jo yli 30 000 kertaa, ja sen kunniaksi ajattelin laittaa bloginamun tarjolle. Näitä on vaan niin mukava järjestää, ja on aina ilo saada yllättää joku onnellinen voittaja. :)

Tällä kertaa palkintona on Paperinauhan 20 euron lahjakortti, jolla voittaja saa valita itse haluamansa tuotteet. Jos osallistujia on enemmän kuin 30, arvon myös toisen palkinnon omista varastoistani.

Tämä namu on tarjolla 13.10. klo 20 saakka, ja sen jälkeen arvon voittajan. Osallistumaan pääset kommentoimalla tätä postausta. Helppoa vai mitä? Mitään muuta ei tarvitse tehdä. Jos olet anonyymi kommentoija, laitathan mukaan nimimerkin tai sähköpostiosoitteesi, jolloin saan sinuun yhteyden jos voitto osuu kohdallesi. 

Laitetaan loppuun vielä kuva meidän toisen koiran maailman kauneimmasta hymystä ja samalla toivotetaan leppoisaa viikonloppua kaikille täällä piipahtaville! :)




keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Eemelin joulukorttirinki 4/4 ja P*skis

Nyt se alkaa tämäkin superkiva joulukorttirinki olla päätöksessään, sillä viimeiset Minnamannan lähettämät materiaalit tulivat tänään. Kiitos Minnamanna aivan ihastuttavasta kuoresta! :)

Materiaaleja oli niin paljon, että joutui ihan kunnolla pohtimaan, että mitä niistä tähän korttiin yrittää mahduttaa. Kaikkea olisi halunnut, mutta tila vaan ei riittänyt enempään. Materiaalikasa näytti tältä:





Näistä olisi saanut aikaan vaikka minkämoista korttia, mutta minun omastani tuli tällainen.



Kortista löytyy monta kerrosta taustapapereita, suloinen leimakuva (Bildmålarnan?) ja kultaisia koristeita. Lisäsin itse korttiin siniharmaat taustat antamaan potkua papereille ja yhdistämään papereita toisiinsa. Kulta on minulle vieras väri käytettäväksi, koska sitä niin harvoin tulee käytettyä, mutta tykkään kuitenkin aina kultaisesta lopputuloksesta. Pitäisi ehkä alkaa käyttää sitä enemmän. 

Ringissä Mannan ja minun lisäksi kortteilee Sari ja Eemeli

Tämä kortti lähtee myös P*skikseen, jossa tällä viikolla pelattiin bingoa. Oma rivini on 
ympyrä - x - ja harmaa, jossa x edustaa vaikkapa kultaa. 


sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksyinen onnittelukortti ja lumihiutaleita

Päätin tänään kokeilla uutta Bildmålarnan leimasinta, jonka nappasin eilisiltä messuilta mukaan. Kuvassa on suloinen syystyttö, ja tietysti värityskin sitten oli oltava sen mukainen. Pitkään sovittelin erilaisia papereita ja värejä korttiin, ja lopulta päädyin tähän väri- ja paperiyhdistelmään. 


Tein korttiin valmiiksi jo takasivunkin. Minulla kun sattui olla samaa paperia muutama kappale, ja tämä ei ole niin mieluista, että tekisin tästä usein kortteja. Siksi "tuhlasin" sen tähän. Useamminkin pitäisi tehdä takaosa heti valmiiksi, sillä kun joku kortin ostaa, niin joutuu myöhemmin kaivella kaikki samat paperit kaapista ja liimailla ne kiinni (jos niitä enää edes mistään löytyy). 


Kortilla osallistun Sparkles Monthly Challengeen, jossa aiheena oli Fairies and/or Butterflies. 


Tässä vielä näitä jo eilen esiteltyjä lumihiutaleita. Kaksi vasemmassa reunassa olevaa on uusia. Tykkään erityisesti tuosta vasemman alareunan hiutaleesta. Pieni määrä jotakin väriä, tuossa mustaa, antaa vähän potkua koko hiutaleelle. 


lauantai 21. syyskuuta 2013

Leimailutaivas & Helmiplaneetta

Tänään oli pakko lähteä käymään Masalassa Leimailutaivas & Helmiplaneetta -messuilla. Siskon raahasin mukanani seuraneidiksi. Kyllä hänkin sieltä muutamia löytöjä teki, eli ei ollenkaan turha reissu. Minä kuvittelin etsiväni enemmän kortteihin liittyviä juttuja, mutta kuinkas ollakaan, kotona huomasin, että tällä kertaa helmet veivät selvästi voiton. Ihastuin ikihyviksi helmistä tehtävään lumihiutaleeseen, ja niitä piti tietenkin heti päästä kokeilemaan. Ja aivan todella kauniita niistä myös tulikin. 


Tässä kortteiluun liittyviä ostoksia.


Mukaani lähti muutamia Inkidon ja Pion Designin 12 x 12 papereita, Bildmålarnan ihana syystyttöleimasin, dropseja, kukan lehtiä, korttipohjia sekä teippiä. Aika pienet ostokset, vai mitä? :)


Tässä sitten koruiluun ja helmeilyyn liittyvät ostokset.


Ostoskassiini löysivät tiensä metallikehikot lumihiutaleisiin, monet erilaiset helmet ja korujen osia. Helmiä oli tarjolla niin paljon, että sokeus meinasi iskeä myyntipöytiä kierrellessä. 


Muutaman lumihiutaleen sainkin valmiiksi jo.



Näitä voi ripustaa siimalla vaikkapa ikkunalle joulukoristeiksi tai joulukuuseen. Meillä ei omassa kodissa kovinkaan paljon joulua esille laiteta, muutamia valoja lukuunottamatta, mutta nämä kyllä tänä vuonna pääsevät jo hyvissä ajoin ikkunalle koristeiksi. 


Kaiken kaikkiaan oikein mukava ja hyvin järjestetty tapahtuma Masalan LähiTapiola Sport Centerissä. Plussaa suuresta tilasta, sillä kaikki mahtuivat hyvin katselemaan pöytien äärelle, eikä suurta tungosta esiintynyt ollenkaan. Messuilla näkyi olevan paljon iloisia ihmisiä ja ainakin äkkiseltään näytti, että moni löysi paljon uusia kiinnostavia tekniikoita ja ideoita omaan askarteluunsa. Minä ainakin löysin! :)



Jouluinen kortti LotV:n leimasta

Kerrankin olen ollut onnekas, sillä voitin Kotkottimen arvonnassa toisen palkinnon. Palkinnossa oli ihania kohokuviotaskuja, punavalkoista nyöriä ja supersuloinen Lili of the Valleyn nalleleimasin. Pitihän tuota leimasinta heti päästä kokeilemaan, ja näin hienon kortin sain aikaiseksi.

Leimakuva on väritetty DI:n musteilla ja lakkiin on lisätty kimalleliimaa. Taustalla on aaltopahvia ja Magnolian stanssattuja puita. Lisäksi lisäsin muutaman Fiskarsin lävistäjällä tehdyn lumihiutaleen ja niiden keskelle liimasin irtostrassit. 



Osa kortin materiaaleista on kohotettu 3D-teipillä irti pohjastaan.


Tykkään kovasti tämän kortin värimaailmasta, ja luulen, että ainakin muutaman lisäkortin aion tällä leimasimella tehdä. :)

perjantai 20. syyskuuta 2013

Synttärikortti miehelle

Tarvitsin synttärikortin eläkeläismiehelle. Tässä kortissa näkyy mielestäni hyvin ajan joutilaisuus, vaikka kuvan poika ei ihan eläkeläiseltä näytäkään. :) Kortin voi nyt paljastaa, sillä vastaanottaja on sen jo saanut.

Tämä leimakuva on tullut Koukussa Kortteihin -yhteisön salaisen ystävän kautta. Aivan hurmaava kuva! Kiitos siitä ystävälle, jonka henkilöllisyyttä en vielä tiedä. Se selviää ensi viikolla viimeisen paketin yhteydessä, toivottavasti. :) 

Taustalle muutama taustapaperi, ruskeaa satiininauhaa ja autoriipus sekä onnitteluteksti naputeltu Dymolla. Siinäpä tämän kortin ainekset. 




tiistai 17. syyskuuta 2013

Vapaat joulukortit

Yläpalkista löytyy nyt sivu, johon olen laittanut esille kaikki tekemäni vapaana olevat joulukortit. Niitä voi sieltä kurkkia ja varailla jo hyvissä ajoin, jos joulukortteja tarvitsee. :)



Eemelin joulukorttirinki 3/4

Eemelin järjestämä joulukorttirinki on edennyt jo siihen vaiheeseen, että oli minun vuoroni lähettää materiaalit muille. Minäpäs en muistanutkaan kuvata materiaalejani ennen kuin aloin töihin, joten ne voitte kurkata tästä Eemelin blogista. Siellä näkyy myös Eemelin aivan ihana valmis kortti kyseisistä materiaaleista. 

Itse olen tehnyt samalla kaavalla kortteja jo aiemminkin tänä vuonna, ja koska tykkään väriyhdistelmästä kovasti, halusin saada uusia ideoita näiden käyttöön, ettei kaikista korteistani tule aina samannäköisiä. 


Tässä käytetyt paperit ovat Tildan paperipakkauksesta ja leimasin on Penny Blackin. Teksti on Paperinauhan jouluisesta leimasetistä. Lisänä hieman dropseja, kimalleliimaa, pitsiä ja nauhaa. Siinäpä se. Ja taas on kovasti mieluinen tämäkin kortti. :)




Mukana kortteilevat myös Sari ja Minnamanna.


Heitetään kortti muutamaan haasteeseen mukaan:


lauantai 14. syyskuuta 2013

Kukka Fiskarsin leikkurilla

Löysin Pinterestiä kolutessani kivan ohjeen, jota en ole aiemmin missään nähnyt (tai en ainakaan muista sitä). Ja kun muistin omistavani Fiskarsin ympyröleikkurin (koko XL), niin pakkohan tätä oli kokeilla. 

Tarvitsen synttärionnittelukortin tässä lähiaikoina ja tein tämän sitä silmällä pitäen. Ympyrät on leikattu violetista paperista ja ympyrän molemmat reunat on käännetty. Muutaman harjoitusympyrän tarvitsi alkuun, jotta sai edes jokseenkin saman näköisiä näistä. Tässäkin huomaa, että tarkka taittelu on tärkeää, sillä ihan joka kohdasta kukan terälehdet eivät asetu kauniisti vaan menevät joistakin kohdista yli toisistaan. Mielestäni tällä tekniikalla sai aikaiseksi kauniin ja rauhallisen kortin. Violetti sopii kortin saajalle hyvin, siitä siis värivalinta. 




Sisäsivulle laitoin Magnolian perhosen (vai onko tuo nyt sitten sudenkorento) ja muutaman kukkasen. Hieman huono tuo kuvauspaikka, sillä suora auringonvalo tekee hirmuisesti varjoja korttiin ja varastaa värejä. 



Takakannessa samoilla papereilla tekijän nimi.



Haasteet / Challenges:


keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Eemelin joulukorttirinki 2/4 ja P*skis #200


Pariin päivään en ole jaksanut enkä ehtinyt yhtään kortteja miettiä tai tehdä, mutta tänään Sarin materiaalikuoren tipahdettua postilaatikosta oli pakko ryhtyä hommiin. Kuoressa olikin vaikka mitä ihanaa, kiitos Sari! :) 

Kuoren paperit ja muut tarvikkeet olivat sellaisia, joita omista laatikoista ei löydy. Kulta on itselleni vieras väri, enemmän tykkään tehdä hopeasta kortteja. Aluksi pitkään pyörittelin papereita ja kuvia aikani, kunnes sain päätettyä millaisen kortin haluan tehdä. 



Tässä koko kuoren sisältö. 




Tähän lopputulokseen pääsin. Valitsin kullalla embossatun enkelin, ja kultasävyisen ja punaiset paperit. Lisäilin kultaiset enkelin siivet, puolihelmiä ja kukkia korttiin. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka kulta ei lempivärini olekaan, niin tykkään tästä kyllä älyttömästi ja omaan silmään tästä tuli hieno! :) 

Korttiringissä kortteilee myös Eemeli ja Minnamanna.  


Osallistun tällä kortilla myös P*skiksen #200 juhlahaasteeseen, jossa piti valita aiemmista haasteista mieluinen ja tehdä sen mukaan kortti. Valitsin haasteen numero 69, joka oli "Punainen". Siihen tämä kortti sopii hyvin.

maanantai 9. syyskuuta 2013

Testailua Dymolla

Lyhyestävirsi kaunis tällä kertaa. Magnolian pukki väritettynä Derwentin Aqua puuväreillä. Taustapaperit Maja Designin. Puustanssi Magnolian ja tekstit dymolla. 

Kuva on saatu Tankun joulukorttiringistä ja koska se jäi niistä materiaaleista yli, päätin käyttää sen tähän. Joulupukissa on kimalleliimaa siellä ja täällä (ja myös siellä missä sitä ei tarvitsisi olla...).




sunnuntai 8. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #199

Tällä kertaa P*skiksessa oli haasteena luonnos. Tämä mielessäni taiteilin Gorjussin valmiista kuvasta tämän kortin. Tämä on ensimmäinen A6-kokoa tekemäni kortti. Kivat värit ja aivan ihana tuo valmiskuva. Lisäilin hieman strasseja mutta paljon muuta koristelua tässä ei olekaan. 



Tänään Clas Ohlsonilla käveli vastaan Dymo-kirjoitin. Olen tätä usein miettinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi hommata sitä vielä. Nyt kun se melkein hyppäsi hyllystä syliini, oli tämä pakko ottaa kotiin mukaan. Saa taas vähän lisää vaihtelua teksteihin korteissa. :)



Aurinkoista ja ihanan kesäistä sunnuntaita kaikille täällä piipahtaville! :)

lauantai 7. syyskuuta 2013

Magnoliaa joulukortissa

Vaihteeksi taas joulukortteja. Tämän ihana leimakuva tuli Tankulta joulukorttiringin päättävän materiaalikuoren mukana bonuksena. Värittelin kuvan Derwentin Aqua puuväreillä. Lisäsin korttiin Maja Designin taustapaperin, (ruohikko)stanssin jääpuikoiksi ja muutaman lumihiutaleen. Koristeiksi liimailin nauhaa ja kirkkaita strasseja lumihiutaleihin ja hopeaa kimalleliimaa jääpuikkoihin. 



Haasteet / Challenges:



Tämä korttini on valittu top 3 korttien joukkoon Christmas Challengessa. Jee! :)




torstai 5. syyskuuta 2013

Eemelin joulukorttirinki 1/4

Kun edellinen rinki loppuu, niin kunnon askartelijahan on ilmoittautunut jo seuraavaan. :) 

Tämä joulukorttirinki lähti Eemelin ideasta ja hän toimi ensimmäisenä materiaalien lähettäjänäkin. Ihana kuori sieltä tulikin ja tässä ensimmäinen kortti, jonka sain aikaiseksi. Kuoren sisältöhän minulla oli tarkoitus kuvata, mutta muistin sen vasta sitten, kun olin jo leikellyt kaikki paperit pieniksi paloiksi. :)

Tästä tuli mielestäni kauniin värinen ja rauhallisen tunnelmallinen kortti. Ihana tuo leimakuva, ja kiva kun kerrankin ei tarvinnut värittää kovinkaan paljoa. Kuva on väritetty Derwntin Aqua-puuväreillä. 

Tässä ringissä mukana värkkäilevät Sari ja Minnamanna.




Tankun joulukorttirinki 4/4

Viimeistä viedään... Eli Tankun joulukorttirinki samoista materiaaleista on nyt tullut tiensä päähän. Viimeisen materiaalipaketin lähettäjä oli Tankku itse. Ihanan runsas kuori tulikin ja kortti kasaantui helposti. Kortista tuli simppeli ja jouluinen. Hieman ehkä jäi turhaa tilaa vasempaan reunaan, mutta toisaalta tämä on aika selkeä eikä täyteen tungettu. 

Ringissä mukana ovat olleet myös Apris ja Katja. Kiitos mukana olleille! Saatiin aikaiseksi ihania kortteja ja minä ainakin opin taas monen uuden asian käyttöä korteissa. :)



tiistai 3. syyskuuta 2013

Lisää Penny Blackia

Tänään tupsahti postin mukana sekä Eemelin joulukorttiringin ekat materiaalit että ihana kirjekuori Paperellasta, joka sisälsi tämän kortin leimasimen ja Magnolian ihanan lumiset puut -stanssin. Pakkohan niistä oli heti alkaa korttia väkertämään. :) Joulukorttiringin materiaalit avasin ja jätin hautumaan mieleen, josko niistä ehtisi tehdä kortin loppuviikolla. 




Leimakuva on nostettu kortista kohoteipillä. 






maanantai 2. syyskuuta 2013

Vaihteeksi jotakin muuta kuin joulukortti

Välillä tarvitsee taukoa joulukorteista. Ajattelinkin, että niitä kun on nyt tullut tehtyä, niin jossakin välissä iskee pakollinen kyllästyminen niihin. Nyt se hetki on tainnut tulla. :) 

Myös tavallisten korttien varasto on alkanut ammottaa melkein tyhjyyttään, joten nyt oli pakko hieman korjata tilannetta. Muutaman onnittelukortin tytöille tarvitsen tässä lähiaikoina ja jottei paniikki pääse iskemään lähempänä ajankohtaa, niin tekaisin ainakin yhden mahdollisen vaihtoehdon jo nyt. 



Kortin kuvana Magnolian Up Up and Away. Väritetty DI:n väreillä. Varjot tehty Derwentin Aqua-puuväreillä. Lisänä kuvassa on kimalleliimaa sekä pallossa että kuvan ulkopuolella rykelminä.




Kortissa on monta kerrosta. Taustapapereiden reunat on ressattu saksilla risaisiksi. Paperit ovat Maja Designin joulupaperilehtiöstä, mutta nämä kyseiset paperit sopivat mielestäni moneen muuhunkin, sillä kovin jouluisia ne eivät ole. 



Lisäksi korttiin on lisätty helminauhaa, kahta erilaista nauhaa sekä pitsiä. Ruskeat sydämet olen tehnyt Fimosta. Perhosstanssin olen koristellut kimalleliimalla ja sävyttänyt DI:n musteilla.


Haasteet / Challenges: