perjantai 8. marraskuuta 2013

Isänpäiväkortti

Tässä on toinen isänpäiväkorteista, jotka tein. Toista en ehtinyt siinä lähetyskiireessä keskiviikkoiltana kuvata ollenkaan. Näistä tuli erilaiset, sillä tämä oli ainut kraftin värinen korttipohja, joka laatikosta löytyi. Tämä kortti lähti omalle isälleni ja on jo mennyt perille. :)Tämä kortti oli hyvin simppeli. Leikkasin kortin essun muotoon, ja lätkin reunoille vähän DI:n mustetta (Vintage Photo). Sen jälkeen tein tussilla tikkaukset reunoille ja tuohon taskuosioon. Värkkäilin kolme tarvittavaa työkalua, ja vasaran ja tuon vasemman reunan työkalun päällystin hopeisella paperilla. Viivotin on tehty ekopaperista. Hyvää isänpäivää on leimattu irtoaakkosin, ja lopuksi lisäsin vielä yläreunaan reiät ja niiden väliin pujotin narun.

Oppilaiden kanssakin tämä on tehty isänpäiväkortiksi. Koska paksua kraftin väristä kartonkia ei löytynyt, toteutin tämän valkoisella korttipohjalla, jonka päälle liimattiin ruskeaa kraftin väristä paperia ja siihen päälle tehtiin kaikki koristelut. Oppilaiden korteista jätin tuon narun kokonaan pois. Harmi vaan, etten ole itse ollut näkemässä näiden valmistumista, sillä olen ollut lähes koko viikon kadonneeen äänen takia kotosalla. Toivottavasti niistä kuitenkin tuli kivat ja isit ovat sunnuntaina otettuja hienoista korteista. :)

3 kommenttia:

  1. Älyttömän huippu!!!! Miten tää on mennyt multa ohi :))

    VastaaPoista
  2. Hieno. Taidan itsekin toteuttaa oppilaiden kanssa, jossain muodossa. Jokainen voi miettiä isäänsä kuvaavat työvälineet taskuihin tms.

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)