tiistai 7. elokuuta 2012

Tilauskortti onnitteluihin

Tilauksena oli tehdä kortti synttärisankarille, joka tykkää laukuista ja kengistä (kukapa nainen ei tykkäisi!). Tämä leimasin sopi tähän korttiin hyvin. Värimaailman toivottiin olevan vaalea, mutta aika tummaksi tämä kuitenkin meni. Leimasinkuva on väritetty tällä kertaa puuväreillä, sillä pelkäsin tusseista tulevan liian tumman.


Tuo tekstileimasin sopi tähän korttiin kuin nenä päähän. Mitäpä muutakaan sitä voi toivottaa naiselle syntymäpäivänä :)Sisäosaan tein vain vaalean yksinkertaisen sivun, jonne lähettäjä voi sitten kirjoittaa omat onnittelunsa. Kukat Papermanian kuviolävistäjällä tehtyjä ja alareunan boordikuvio XCut-lävistäjällä.


Taakse tietysti myös "Käsin tehty" -leimasimella leima.


A happy birthday card for a woman who loves shoes and handbags. Don't we all? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kauniista kommentistasi blogissani! mikä mahtaa olla tämä leimasin, ovatko teksti ja kuva samaa settiä vai erilliset? Aika monelle tuntemalleni naiselle sopisi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kyllä, en muista mikä leimasinsetti on nimeltään, heitin siitä vahingossa kuoret menemään heti kun sen ostin. Sinellistä sen löysin, ja siinä oli 3 samanlaista naisille sopivaa leimaa teksteineen. Eli samasta paketista ovat kaikki :)

      Poista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)