lauantai 23. helmikuuta 2013

Postia ystävälle...

Voitin Jeennin ystävänpäiväarvonnassa palkinnon joka saapui eilen. Voittona oli tämä ihana Magnolian tyttönen kirjekuoren kanssa sekä kuvassa näkyvät vaaleanpunaiset ruusut. Päätin heti kokeilla uusia juttuja ja tämän sain aikaiseksi. Ensimmäinen kerta, kun teen pyöreän kortin. Tästä tuli mielestäni värimaailmaltaan kaunis. 

Leimakuvassa penkki meni väärään kohtaan :/ Kokeilin vielä erilliselle paperille, että mihin kohtaan penkki kannattaa laittaa, että näyttäisi siltä että tyttö siinä istuu. Laitoin oikeaan kohtaan viivat ja kaikki ja sitten kuitenkin ihan ajatuksissani leimasin sen ihan väärään kohtaan. No, onneksi se nyt meni kuitenkin niin, että tyttönen istuu alemmalla aisalla.  

(32.)

Taustapaperi on Papermanian mustavalkoista paperia, jonka olen mustettanut DI:n Tattered Rose -sävyllä. Samaa sävyä olen käyttänyt tytön mekossa. Mekkoon lisäsin myös aavistuksen Barn Door -sävyä. 

HUOM! Vielä ehdit osallistua arvontaan, joka suoritetaan huomenna illalla! :) Arvontaan voit osallistua oikean reunan sivupalkin kuvasta. 


1 kommentti:

  1. Voi, miten ihana kortti!!! Mutta uskomattoman kauan postipoika viipyi matkallaan, laitoin kirjeen postiin heti maanantaina.

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)