maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen yritys...

Pakko oli vielä iltasella kokeilla tuota uutta leimakuvan väritystekniikkaa. Leimasin siis Magnolian ja se on leimattu DI:n musteella Vintage Photo. Sen jälkeen kuvaan on levitetty väriä ääriviivoista vesisiveltimellä. Ainoastaan ihoon ja poskiin käytin muita musteita. Tietysti olisi voinut alkuun vähän hahmotella väritystä, mutta minäpä suhautin heti hihoihin ajattelematta ja harjoittelematta sen kummemmin. Siltä ne vähän näyttävätkin... Mutta ihan tyytyväinen tähän ensimmäiseen kokeiluun olen. En tiedä, millä nimellä tätä tekniikkaa oikeasti kutsutaan?

Taustapaperi on Klemmarikellarista tilattu 7Gypsies-sarjan paperikosta "Harmony". Ihania vanhahtavia papereita ja kerrankin 8 kappaletta jokaista, joten ei tarvi alkaa säästellä parhaimpia viimeiseksi. :) Viiristanssi on myöskin Klemmarikellarista tilattu ja on La-La Land Craftsin tekemä. Aivan ihana! Tätä tulen varmasti käyttämään kerran jos toisenkin! 

Lisäksi vähän perhosia, kukkia, pitsinauhaa, satiininauhaa ja riipus roikkumaan. 


Haasteet / Challenges:4 kommenttia:

 1. Paljon ihania yksityiskohtia:) Suloinen kortti ja hienosti väritetty!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno, pitääpäs kokeilla tuota väritystä!

  VastaaPoista
 3. No onpas hieno kortti, upeat sävyt! Mielestäni tosi upeasti olet kuvan väritellyt, täytyypä tosiaan itsekin kokeilla joku kerta!

  VastaaPoista
 4. Oh this is just adorable - your sepia colouring and layout are fabulous.
  Thanx so much for joining us at MDUC for our sepia challenge
  xXx

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)