torstai 24. lokakuuta 2013

Eemelin joulukorttiringin 2. kierros, 4/4

Tämän toisen kierroksen viimeiset materiaalit tulivat Minnamannalta. Kuoressa oli vaikka mitä kaikkea ihanaa! Minäpä vain olin niin kiireinen kortin kanssa, etten muistanut ottaa kuvaa materiaaleista etukäteen. No, tällaisen kortin sain materiaaleista aikaiseksi.
Kuva oli pakko värittää tusseilla, jollaisia minulla ei kunnollisia ole, sillä vesivärejä kokeillessa paperi nukkaantui vedellä läträtessä. En edes muista, milloin olen viimeksi värittänyt tusseilla leimakuvan. Mutta ihan kiva tästä tuli tusseillakin. Aivan syötävän suloinen on tuo kuvan lapsi! Taustapaperitkin olivat hyvin toisiinsa sopivia ja paljon kaikkea kivaa jäi käyttämättä. 

Kiitos Minnamanna materiaaleista! :)

Tämä meidän rinkimme on niin hauska, että päätimme yhteistuumin lähteä vielä 3. kierrokselle yhdessä. Ringissä kortteilevat myös Sari ja Eemeli

Osallistun tällä kortilla Koukussa Kortteihin -sivuston Joulumaratonin haasteeseen numero 2, jossa kortista pitää löytyä vihreää, punaista ja valkoinen.

3 kommenttia:

  1. Kyllä sä oot nopea :)) Sininen suojapuku raikastaa kivasti viher-valko-punaista värimaailmaa ja suloista kokonaisuutta.

    VastaaPoista
  2. Ihana! Valitsit papereiden toiset puolet kuin minä ja vaikutelma on sinulla tosi metsäisen raikas, :)

    VastaaPoista
  3. Todella kiva piristysruiske tuo sininen väri puna-vihreissä materiaaleissa. Kaunis kortti!

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)