tiistai 3. joulukuuta 2013

Hiljaisuudesta heräilyä...Ohhoh, jopas on aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta, vaikka tuntuu ettei siitä nyt viikkoa kauempaa ole :D Jotenkin aika on vaan mennyt, enkä ole juuri ehtinyt kortteja tehdä. Yhden joulukorttiringin kortin olen saanut kyllä jo valmiiksi, mutta kuvaaminen on jäänyt ja siitä syystä myös sen tänne laitto. No, josko tässä taas ryhtiliike alkaisi, ja saisin taas jotakin tehtyäkin (ja laitettua tuotokset myös esille). 

Eilen kuitenkin vietin illan Fiskarsin kynsisaksien ja kartongin parissa, sillä sain päähäni tehdä ihanan valkoisen kuusen kartongista. No, mallihan minulla oli töissä, enkä sitä hoksannut ottaa sieltä kotiin mukaan, joten jouduin tehdä kuvan köyhän miehen tavalla, eli jäljensin mallin leivinpaperille tietokoneen ruudulta TÄÄLTÄ. Siitä tuli aika pienikokoinen, joten voitte kuvitella miten pieniä nuo pienimmät aukot olivat leikellä :D Tänään töissä tein kuusen A3-paperille, ja siitä tuli mahtavan kokoinen. Tämä on huomattavasti pienempi, mutta kaunis siitä huolimatta myös. 
Tähän tarvitaan siis kaksi kuusimallia, jotka lopuksi ommellaan koneella keskeltä yhteen. Aikamoista hommaa, mutta lopputulos on kaiken vaivan arvoinen! :)


2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä upealta!Mulla tuskin olisi kärsivällisyys riittänyt noiden pienempien aukkojen kanssa...
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upea, vaivan arvoinen!

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)