sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Muutamia uusia kortteja

Tässä on aina sopivin väliajoin tullut tehtyä kortteja eri tarkoituksiin, mutta läheskään samaa tahtia niitä ei ole syntynyt, kuin aiemmin. Nämäkin kaikki kortit menivät heti saajilleen, joten varastoon en ole ehtinyt kortteja tehdä ollenkaan. Toivottavasti pian alkava loma korjaa tämän, ja kortteja saisi jemmaankin muutaman. :)

Ensimmäinen korteista meni kiitokseksi työnohjausryhmämme vetäjälle, jonka kanssa olemme pitkin vuotta puineet erilaisia työhömme liittyviä asioita. Ensimmäinen kertani työnohjauksessa, ja jos joskus avautuu mahdollisuus mennä mukaan toisenkin kerran, niin varmasti olen mukana. Niin hyödyllisiä ja mukavia kerrat olivat.
Toinen kortti on omalle äidille tehty äitienpäiväkortti. <3 Pyhä tarkoitus oli tehdä kortit monelle muullekin, mummoille ja miehen äidille, mutta aika vaan kertakaikkiaan loppui kesken. Jouduin sitten tyytymään kaupan kortteihin... Ehkä aloitus olisi pitänyt olla hieman aikaisemmin kuin kaksi iltaa ennen kuin korttien piti olla postissa. :D
Viimeinen kortti niistä, joita voi täällä esitellä, on menossa työkaverille, joka jää eläkkeelle pian. Korttiin toivottiin purjehdusta / meriaihetta, ja tällaisen sain aikaiseksi näillä ohjeilla. Tämä majakkaleimasin on vaan kerrassaan aivan ihana! Tosin kyllä työläs värittää, ja koska leimajälki näin isossa leimassa ei ole koskaan joka kohdasta ihan priimaa, niin aikaa meni aika paljon siihen, että tutkin leiman paketista, että mikä osa kuvassa on taloa / vettä / tiiltä... Teksti on vielä käsin kirjoitettu, mutta koneella sen teen vielä uudelleen. Testasin vain käsinkirjoitetulla, että minne teksti mahtuu ja missä se näyttää parhaimmalta.Sisäsivulle tarvitaan paljon tilaa kaikkien nimille ja toivotuksille. Siksi tein siitä näin yksinkertaisen, mutta joka kuitenkin jatkaa samaa merilinjaa kuin kansikin. 

Muutama kortti on vielä jemmassa, mutta niitäpä ei saa vielä paljastella, koska eivät ole menneet vielä saajilleen. :)1 kommentti:

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)