lauantai 29. joulukuuta 2012

Onnea sinulle / Kortiston haaste #11

Kortiston haasteessa piti tällä kertaa käyttää mustaa, valkoista ja jotakin omavalintaista väriä. Minulle tuli heti mieleen vihreä, ja päätin kokeilla jotakin ihan uutta kortissa. Aluksi  tein pohjan valkoiselle kartongille käyttäen CC Dandelion Whisper -kohokuviointitaskua. Sen jälkeen mustetin kuvioita vihreällä leimasinvärillä. Tämä oli ihan uutta enkä koskaan aikaisemmin ole kyseistä tekniikkaa kokeillut. Värin levitys oli hieman hankalaa eikä se levittynyt kovinkaan kauniisti. 

Kaikki paperit menivät vinksin vonksin koska käytin ekaa kertaa kaksipuolista teippiä papereiden kiinnityksessä ja kun sitä mallaili paikoilleen ja joku osa osuikin jo paperiin, niin sitäpä ei siitä pois enää saanut. :D Liiman kanssa voi aina nostaa paperin ylös jos se meinaa mennä vinoon, tämä oli paljon hankalampaa. Kuvioiden alla on vihreää teippiä ja Paperinauhasta ostettua pitsiä. Teksti kortissa on käsin kirjoitettu ja sen se on kyllä näköinenkin.
Vielä pitää kovasti harjoitella tätä tekniikkaa, mutta uskallan nyt jo osallistua tällä koeversiolla Kortiston haasteeseen. :) Ja vastaus kysymykseen, mikä on paras askartelunettikauppa vastaan, että Paperinauhasta löydän aina kaiken tarpeellisen ja kuljetus kotiovelle on älyttömän nopeaa!

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Ihana tuo kohokuviointitasku.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Itsekin tykkään kovasti tuosta taskusta. Siitä varmaan saa tehtyä jos vaikka minkälaista korttia tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
 3. wau, aika erilainen kun aikaisemmat! kaunis ja herkkä.

  VastaaPoista
 4. Oikein kaunis kortti ja tuo on todella ihana kuviointitasku...

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)