keskiviikko 5. joulukuuta 2012

P*skarteluhaaste #166 / Joulukortti #29

P*skarteluhaasteessa oli tällä kertaa värihaaste, joka kuului tietysti viikon teemaan sopien "sininen ja valkoinen". Postiluukustani tupsahti tänään paketti Paperinauhasta ja siellä oli kaikkea kivaa, paljon kaikkea sinistäkin. Joten kortti oli jokseenkin helppo koota kasaan. Leimakuvahan ei oikeasti ole jouluinen ollenkaan, mutta lisäsin siihen vähän koristeita strassien muodossa, joten se saa nyt joulupuusta kelvata :) Satiininauhan olen värjännyt valkoisesta Derwnetin Inktense Blockeilla itse. Ihanan monikäyttöisiä, kun voi valkoista värjätä juuri sen väriseksi kuin tarvitsee. Siniseen taustapaperiin leimailin lumihiutaleleimasimella sinisiä hiutaleita talvisuutta tuomaan.


Lukija-arvonnan viimeiset palaset tulivat myös tänään, joten voin nyt senkin vihdoin ja viimein paljastaa :) Paketti sisältää jouluisia servettejä, Papermanian paperisetin, strasseja sekä vähän suklaata joulun kunniaksi. Muutaman yllärinkin heitän sekaan siinä vaiheessa, kun palkintoa postitan :) Arvontaanhan on aikaa vielä, sillä arvonta suoritetaan näillä näkymin sunnuntaina 9.12., jos 5000 kävijän raja on silloin jo ylittynyt. Arvontaan pääsee TÄSTÄ


4 kommenttia:

 1. Kaunis kortti, minä heti ajattelin, että se on joulupuu! Molemmat arpajaispalkintosi näyttävät aivan ihanlta, ei auta kuin olla peukut pystyssä! :) Hyvää itsenäisyyspäivää toivottelee Nonni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut leimasimen jo joskus alkusyksystä ja nopeasti vaan kaupassa katsoin, että sehän on joulukuusi. Kotona sitten aloin tarkemmin tutkailla, että eipäs taida ollakaan, kun tässähän on lehdet ja kaikki :D No, hyvä jos se edes etäisesti näyttää jouluun sopivalta :) Hyvää itsenäisyysypäivää myös sinulle! :)

   Poista
 2. Todella hieno kortti! Sininen ei ole mikään perinteisin joulukorttien väri, mutta toimii kyllä tässä mielettömän hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joulukorteissakin värien vaihtelu vähän virkistää, ettei aina kaikki ole samaa valko-puna-vihreää :)

   Poista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)