perjantai 1. helmikuuta 2013

Vaaleanpunaista ja ruskeaa...

Kävin pikaisesti Suomalaisessa Kirjakaupassa eilen ja mitäs sieltä tarttuikaan mukaan... Ostin ihan heräteostoksena Derwentin vesiliukoiset puuvärit ja täytyy kyllä myöntää, että olikin aika hyvä heräteostos! Näillä saan nyt jotenkin kivan hempeää väriä leimakuvien pintaan ja lisäksi sävyjä on ainakin nyt vielä tälle käytölle ihan sopivasti paketissa. Näillä on ihan ilo värittää! :)

Lisäksi löysin hauskoja koristeita alelaarista samaisesta kaupasta. Koristeet ovat metallisia ja niissä on liimapinta takana. Lisäksi löysin nuo hienot taskukellot, alennuksesta nekin. En tiedä mihin niitä käytän, mutta eiköhän nekin joskus paikkansa löydä jostain. :)

(18.)


Kortin kuva on Lili of the Valleyn. Kuvan väritys Derwentin Watercolour -puuväreillä. Stanssit ovat Marianne Designin ja Spellbindersin. Jotenkin tykästyin tähän värimaailmaan. Ruskea ja vaalenapunainen sopivat todella kauniisti yhteen. Tällä kortilla osallistun myös Kortiston haasteeseen # 16, jossa aiheena on onnittelut.


Tässä vielä kuva ostoksista. Hintalappukin rumasti näkyvissä, mutta siitäkin voi päätellä, ettei paljon hinta päätä huimannut. :)

5 kommenttia:

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)