perjantai 30. tammikuuta 2015

Pari mustavalkoista korttia


Nyt näyttää täällä blogissa olevan joku mustavalkoinen kausi meneillään, sillä kortteihin eksyy vain mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Kiva yhdistelmä, ja ainakin minun korteissa ihan uusi värimaailma, joten näitä voi vielä tehdä muutaman varastoon (muutama onkin jo tekeillä). :)
Ensimmäinen kortti on tehty Penny Blackin Flower Charm -leimasimella. Aivan ihana leima, ja varmasti tulee käyttöön useimmissakin korteissa. Värimaailmaa muuntelemalla tästä saa aikaan vaikka mitä. Taustapaperi on Carta Bellan Words of Love -nimisestä lehtiöstä. Siitäpä löytyy kauniita papereita vaikkapa ystävänpäiväkortteihin. Sitten yksi hääkortti. Mietin pitkään, että miten tämän kortin saan rakennettua siten, että kaikki siihen suunittelemani mahtuu hyvin korttiin mukaan. Yritin yksinkertaista, ja mielestäni siinä onnistuinkin. Ei mitään ylimääräistä krumeluuria, ja nyt kun korttia katsoo, niin nuo etusivun kirkkaat strassitkin olisi voinut jättää kokonaan pois. Halusin taas hieman väriä korttiin mukaan, ja koska kyseessä on hääkortti, niin vaaleanpunaista mukaan tietenkin.   
Sisäosaan laitoin vain tekstin (Stamperkeller) ja muutamia sydämiä sekä tietysti kukat. Tuo taustapaperi on niin hallitseva, ettei siihen kovin paljon lisäkoristeita tarvittukaan. Kortti siis sulkeutuu tuolla vaaleanpunaisella nauhalla ja pysyy sillä kätevästi kiinni. Mukavaa vaihtelua tehdä tällä avautuvalla korttipohjalla kortteja. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)