perjantai 23. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen kortti

Hyvää alkanutta vuotta!

Tämä blogi on elellyt hiljaiseloa nyt reilun puoli vuotta, ja täytyy myöntää, ettei ole ollut edes kovin kova ikävä tänne. :) Kiirettä on kotosalla pitänyt, ja korttien teko on käynyt muutamana ohikiitävänä hetkenä mielessä, mutta jaksamus ei vain ole riittänyt edes harkitsemaan tavaroiden esille ottamista, saati sitten sitä ajatustyötä, mitä kortteihin yleensä tarvitaan.

Mutta, nyt sain "pakollisen" kipinän, kun minulta pyydettiin korttia häihin. Aikaa annettiin rutkasti, joten päätin selviytyä yhdestä kortista. Eräänä päivänä tytön päiväunien aikaan aloin kaivella laatikoista hääkortteihin liittyviä leimasimia ym., ja löysinkin vaikka mitä kivaa. Löysin myös pari valmiiksi väritettyä kuvaa, ja päätin niistä tehdä kortit. 

Ihan sattumalta löysin myös itseni surffailemassa askartelukauppojen nettisivuilla, ja hups vaan, yhtäkkiä oli pari tilausta tehtynä. Äsken postilaatikkoon kilahti toinen tilaus, ja ai että mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyi! Nyt oikein sormet syyhyää, että pääsisin niiden kimppuun. :)

Tässä kuitenkin ensimmäinen kortti tälle vuodelle. Hieman oli taidot ruosteessa ja mielikuvitus kateissa (ja näköjään värimaailmakin ihan mitä sattuu), mutta kivaa oli! Ja kaikkein tärkein: innostus iski taas pitkästä aikaa! :)
Haasteitakin tuossa katselin, mutta en tätä kehtaa edes mihinkään haasteeseen laittaa. Sovitaan, että seuraava tavoite olkoon tehdä kortti, jonka viitsii laittaa haasteisiin menemään. :)

1 kommentti:

  1. Kaunishan kortti tuo on ja kelpaa vallanmainiosti haasteisiin!
    Toivotaan askartelu intoa ja aikaa. :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)