torstai 12. heinäkuuta 2012

Onnitteluita, jouluja ja parane pian

Tässäpä eilisillan tekoset ja yksi kaapista löytynyt joulukortti, johon olen niin tyytyväinen, että halusin lisätä sen tänne muistiin.


Tämä ensimmäinen syntyi ideasta, johon halusin käyttää mahdollisimman värikkäitä kuvia ja materiaaleja. Tämän kuvan värit eivät ole niin minua, tykkään enemmän selkeistä ja yksinkertaisista korteista ja väreistä. Kortin valmistuessa kuitenkin huomasin, että tämähän on minunkin silmääni tosi nätti ja käyttökohdekin löytyi heti. Sisko muuttaa yhteen poikaystävänsä kanssa, ja tämä olkoon heille onnittelukorttina tähän iloiseen tapahtumaan. Kortin sisäsivulla lukee, että "... yhteiseen kotiin E ja M!"


Tämä joulukortti on ehkä parhaiten onnistunut kortti, jonka olen jouluna saanut ikinä aikaan :) Taustana punainen kartonki, päällä kermanvaalea paperi, kynttilät leikattu paperista ja liekit tehty leviävillä puuväreillä. Päälle liimattu nauha ja hyvän joulun toivotukset tarrana ja kortti on valmis. Yksinkertainen tehdä, ja ainakin omaa silmää miellyttää kovasti! (Tämä on malli- ja harjoituskortti, johon on testattu liekkin kokoa. Siksi ne ovat hieman eri kokoisia ja mallisia.)Tämän kortin kuva on todella huono. Tein tämän eilen illalla ja kortti on jo postissa matkalla saajalleen. Kuva oli kuitenkin pakko siitä saada, ja koska valoa ei ollut riittävästi, kuvasta tuli todella tumma. Salamalla kuva taas valottui pahasti. Laitoin nyt molemmat versiot kuvista, josko niistä jotakin selvää saisi. Tämä lähti Parane pian! -korttina. Pohjana on harmaa kartonki, jonka päälle on liimattu violetti paperi. Sen päälle tein itse kirjoittamalla taustan perhoselle. Perhonen on tehty pienistä helmistä ja aivan ohuesta rautalangasta. Alareunaan kukat ja muutama lila perhonen vielä päälle ja kortti oli valmis. Isoin perhonen minulla oli jo valmiina, en tehnyt sitä tät korttia varten. Omaan silmääni hieman sekava, eikä väritkään ole niin minua. Mutta toivottavasti saaja ilahtuu! :)

2 kommenttia:

  1. löysin juuri tuon perhosen muuttopuuhien yhteydessä. se päätyi mustan kukkaruukun reunalle. kiva kontrasti :D

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)