maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tilauskortti hääparille

Tein tilauskortin, joka menee hääparille onnittelukortiksi. Väritoiveena oli ruskea ja rautalankasydäntä toivottiin myöskin. Mietin, että miten saisin kaksi rautalankasydäntä liitettyä toisiinsa ja aloin väsätä muotoa rautalangasta. Se olikin yllättävän helppoa, sillä alempi rautalanka on sen verran paksua, että se pysyi hyvin muodossaan ja siitä sai taivuteltua aika helposti tuplasydämet. Lisäsin värittömiä helmiä sydämiin ja laitoin vielä päälle kierroksen ohutta hopealankaa. Tähän korttiin sopi hyvän leimasin "Sydän on löytänyt sydämen".Sisäsivulle tein yksinkertaisen onnittelusivun ja laitoin leimasintekstin "Hääparia sydämellisesti onnitellen". Muutama kiekurakuvio pohjan päälle ja kortti oli valmis.


This is a wedding card. I wanted to keep it simple and that's why there isn't too much decorations. Hearts were made of wire and thin silver wire and I added some transparent pearls in the heart too. The person who ordered this card wanted it to be in brown color. I like it, it looks stylish and simple.

4 kommenttia:

 1. Piti kysyä jo aiemmin...onko sisäpuolella oleva paperi valmista kaupasta ostettua? vai ootko tuunannut sitä itse?
  Somaa se ainakin on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ruskehtava taustapaperi on valmis paperi, ainoastaan koristeet liimasin siihen ja leimasin tekstin. Mustakin se sopi kivasti just tuohon korttiin :)

   Poista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)