tiistai 24. heinäkuuta 2012

Onnittelukortti lapselle + uudet tarvikkeet

Kortin tarvetta tulee olemaan 2-vuotiaalle kummipojalleni, jolla on elokuussa synttärit. Mitään kivaa leimasinta minulla ei pojille ollut, joten tilasin sellaisen Paperinauhasta. Magnolian leimasimessa Edvin on kalassa (Edvin waiting for fish), ja tämä sopii mielestäni myös vähän isommille pojillekin :) 

Mielessäni oli jo valmiina paperit, joita pienen pojan korttiin haluan käyttää, ja kaikki tämän kortin paperit ovatkin Bo Bunnyn On the Go-lehtiöstä. Ihanan kirkkaita värejä ja kivoja kuosia, varsinkin pienille pojille :) Tällä kertaa tein sisäsivunkin valmiiksi, koska tiedän, kuka kortin saa ja mitä haluan sinne kirjoittaa. Tänään saapui myös se kauan odotettu paketti Paperinauhasta, joka sisälsi seuraavaa:


Magnolian Edvin waiting for fish -leimasimen, Magnolian Castle Background -leimasimen, Karsin Minileimasimen Wildflower, Tekstileimasinsetin kesä-10, PM Minileimasinsetin Script Background ja lisäksi kirjaintarroja ja muutaman uuden musteen.

Tuo Kesä -10 -leimasinsetti oli hyvä ostos. Siitä löytyy valmiiksi onnitteluita ja ruonoja tiettyihin tapahtumiin. Ei aina tarvitse sotkea yksittäisillä kirjaimilla ja mallailla niitä kohdilleen :)


Ajattelin nyt jokaiseen korttiin laittaa taakse tuon Käsin tehty -leiman. Kivan näköinen leima ja ajatus kortista tulee ainakin esille.


Tänään on hyvä päivä tehdä kortteja. Ulkona on harmaata ja sateista. Muutama muukin kortti tänään varmasti syntyy, pitäähän uusia välineitä heti testata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)