maanantai 14. tammikuuta 2013

Lisää ruskeaa / Mojo 276

Nämä kaikki kortit näyttää nyt olevan samaa värimaailmaa, vaikka tähänkin alkuun tälläsin yhtä vaaleanpunaista sydäntä. Väritys vaihtui kuitenkin taas tähän vaaleaan / ruskeaan. 

Tässä mallina on käytetty Mojo Monday -haasteblogin mallikuvaa. Taustalla on silppulaatikosta kaivettuja papereita. Sydämen alla olevat taustapaperit on stanssattu Spellibindersin stansseilla, sydämet on stanssattu Sizzixin stanssilla ja kukat myöskin. Kaikkien papereiden reunoja on mustetettu Distress Inkin Antique Linen -sävyllä. Sydämet on kohotettu tarrapaloilla alustastaan. Kukkien keskelle liimasin pienet ruskeat napit (liima vielä näkyy märkänä ikävästi välistä) ja nurkkiin hieman helmiä. Siinäpä se. :)

(9.)


5 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti, kukat ovat erityisen ihania, tuollaisia kun näkee niin alkaa niin tehdä mieli stanssauskonetta... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista korteista. Aivan upeita. Niistä puuttui vain yksi asia: oma logo/tekijän nimi. Suunnittelehan vielä sellainen. =)
  Leena

  VastaaPoista
 3. Stanssauskones on kyllä Nonni aivan ehdoton! En tarvinnut sitä silloin kun sitä ei ollut, mutta nyt en tiedä saisinko mitään aikaiseksi ilman sitä. :) Kiitos Leena! Suunnitteilla on leima omalla nimellä. :)

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)