lauantai 26. tammikuuta 2013

P*skarteluhaaste - valkoinen ja ruskea

P*skiksessa oli tämän viikon haasteena käyttää valkoista ja omavalintaista väriä kortissa. Mulla se jotenkin valikoitui ruskeaksi, ylläri ylläri! :) Olen muutenkin huomannut, että käytän korteissa enemmän neutraaleja värejä kuin esimerkiksi syksyllä. Silloin tuli käytettyä värejä enemmän. Mutta ehkäpä kevättä kohti alkaa taas korteissa näkyä väriloistoa. 

(16.)

Kortissa olen käyttänyt Karsin kukkaleimasinta, jonka leimasin Walnut Stain -värillä (DI) jonka jälkeen stanssasin pohjan Spellbindersin stanssilla. Jätin stanssin paikoilleen ja leimasin post it-lapulle saman kuvion ja leikkasin irti niin läheltä reunoja kuin pystyin. Laitoin sen leimakuvan päälle ja leimasin Prima Marketingin tekstileimasimella päälle. Värinä käytin Mementon Rich Cocoa -sävyä. Sen jälkeen mustetin DI:n Tea Dye -sävyllä leimakuvan pohjan. Lopuksi otin stanssin ja post it -lapun irti. Perhoset sekä kiekurat reunoilla tein Spellbindersin Positively Me -stansseilla. Lisänä hieman pitsinauhaa, mulperipaperia ja hassuja strasseja. Tekstiä en laittanut, koska se ei oikein mahtunut minnekään. Ja koska kortti on tehty pelkästään haastetta varten, niin en viitsinyt vielä laittaa tekstiä. Lisään sen sitten kun keksin tälle saajan. :) 

Itse tykkään värimaailmasta kovasti, mutta jotenkin kaikki meni hieman vinoon... Vakaa käsi ei ole mun parhaita puolia. :) 


3 kommenttia:

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)