torstai 10. tammikuuta 2013

Ystävänpäiväkortti

Tulipas jokseenkin outo kortti. :D Väreistä tykkään kovasti, mutta muu asettelu on jotenkin vinksallaan. Sydämet on stanssattu ja ylemmän sydämen reunat mustetettu Distress Inkin Antique Linella. Alemman sydämen keskustaan on leimattu taustateksti Mementon Rich Cocoa -sävyllä ja reunat vedetty Distress Inkillä. Taustapaperi on Pink Paisleen paperikosta Spring Jubilee. Kortissa lisänä nurkissa strassit (ei taida montaakaan korttia olla jossa ei nurkissa olisi strasseja), muutamia perhosia Fiskarsin lävistäjällä sekä pieniä helmiä ja kukkia Paperinauhasta. Teksti leimattu irtoaakkosilla.

Tällä kortilla osallistun CraftRoomin haasteeseen, jossa aiheena oli "Valentines".

(7.)


11 kommenttia:

 1. Kaunis kortti:) Ihania pieniä yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 2. Tämähän on aivan hurjan ihana ja kaunis kortti. Tykkään todella paljon!!

  VastaaPoista
 3. Oh wow, what a stunning card with a beautiful layout. I love the colour tones, and the hearts look gorgeous with the torn border around. Thanks for joining in with our Valentine theme over at the Craft-Room Challenge.

  Maria x

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kortti!

  Muistutan samalla P*skiksen säännöstä, että P*skiskortilla ei saa osallistua muihin haasteisiin :) Eli Voit olla mukana P*skiksessa, mutta arvonnassa ei voi voittaa jos on osallistunut myös muihin haasteisiin samalla kortilla.

  VastaaPoista
 5. Uups, tämä sääntö unohtui kyllä nyt kokonaan mielestä! Kiva kuitenkin jos saan olla mukana. :) Ensi kerralla täytyy olla tarkempi! :)

  VastaaPoista
 6. Such a lovely vintage layered card. Thank you for sharing with us at the Craft Room. Suzanne xo

  VastaaPoista
 7. this is a real romantic valentine card, love the sepia tones,thanks for sharing with us at Craft Room Challenge, Debi x

  VastaaPoista
 8. Tykkään myös todella kaunis vintage tyylinen ystävänpäiväkortti!
  Kiitos kun osallistut Craft-Room haasteeseen, onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista
 9. Beautiful card in gorgeous sepia tones. thank you for sharing it with us at Craft-room challenge this fortnight and good luck. Hugs

  NIKKI DT

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)