torstai 1. elokuuta 2013

Joulukortti, onnistuminen ja laatikon tuunaus

Kerrotaan ensin, että TÄMÄ korttini valittiin Magnolia Manian haasteblogissa TOP3 joukkoon! Haasteen aiheena oli tehdä maisema käyttäen Tildaa ja Edwiniä. :)


Sitten laatikon pariin. Olen säilyttänyt valmiiksi leimattuja kuvia kansiossa muovitaskuissa, mutta nyt niitä alkaa olla niin paljon, että ne valuvat ulos aina kun kansion avaa. Päätinkin, että nyt ne tarvitsevat kunnon laatikon ja kotoa löytyikin sopivan kokoinen (ruma) pieni pahvilaatikko. 

Tuunailin reunoja sekä sisä- että ulkopuolelta. Kovin tarkka en jaksanut olla, sillä tämä tuskin tulee mihinkään näkyville vaan se joutunee laatikkoon piiloon, mutta onpahan ainakin mukavampi etsiä sieltä kuvia kortteihin kuin ruskeasta laatikosta. :)


Siellä odottaa läjä valmiita kuvia värittäjäänsä.  Tässä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen joulukortti! Aivan ihanan suloinen tuo Penny Blackin leimasin. Varmasti tulee käytettyä useammankin kerran tämän vuoden joulukortteihin. Hieman tuntui olevan ruosteessa joulukorttitaidot näin pitkän ajan jälkeen, mutta eiköhän se tästä taas. Katsotaan montako tässä syksyn aikana ehtii valmistua ja mietitään sitten lähempänä joulua myyjäisiä (tuskin ehdin tarpeeksi tehdä myyjäisiä varten, kun omaankin käyttöön tarvitaan jo monta kymmentä korttia). Mutta eihän sitä tiedä miten sitä innostuu! ;)


Haasteet / Challenges (the card):Fimollakin olen taas leikkinyt, mutta ne ovat vielä uunissa paistumassa. Koruista huomenna lisää! :)3 kommenttia:

 1. Love your box for storing your stamped images. Thanks for joining us at LLC.
  Hugs Tracy x

  VastaaPoista
 2. Hello Anna!
  Such a pretty winter card you're sharing with us at LLC this month :)
  Thank you for joining in :)
  Love Louise

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)