tiistai 13. elokuuta 2013

Tankun joulukorttirinki

Osallistuin Tankun samat materiaalit joulukorttirinkiin. Tällä viikolla laatikosta tupsahti (tai muille tupsahti) minun lähettämä materiaalikasa. 

Kuori näytti tältä. Papereita, Mankun leimakuva, stanssattu joulukuusi, pari nauhaa, strasseja ja kukkia. Tekaisin korttini tänään ja nämä jäivät yli.Ja tältä näyttää valmis kortti. Olinpas valinnut aika hankalat materiaalit :D Ei meinaan meinannut syntyä millään! No, sain kuitenkin valmiiksi vaikka en ihan kauhean tyytyväinen olekaan tähän.


Osallistun tällä myös Kortiston haasteeseen "Joulukortti". Ja vastauksena Kortiston kysymykseen milloin aloitan joulukorttien teon on, että tänä vuonna taisin aloittaa jo heinäkuun puolella. :)


4 kommenttia:

 1. Kiitos kertakaikkisen ihanista ja runsaista materiaaleista. Korttisi on ihana ja paljon olet saanut materiaaleja käytettyä. Minulta kun jäi ainakin toisen kortin verran yli. Tein korttini eilen, mutta se on vielä postaamatta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna ihanista ja runsaista matskuista, tykkäsin niin paljon ja juuri mun värit! Ei voi kun ihastella sinun korttiasi. Minä sain myös omani tehtyä, kiitos vielä kerran oli ilo tehdä niistä kortti =)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti kauniissa väreissä :)

  VastaaPoista
 4. Meinasi tulla kommentti väärällä profiililla :D Kiitokset ensimmäisistä materiaaleista, minunkin korttini löytyy nyt blogistani :)

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)