perjantai 2. elokuuta 2013

Muistio, joulukortti #2 ja koruja

Tänään on kyllä inspiraatio iskenyt ihan kunnolla! Aamusta asti olen tehnyt jotakin aina silloin, kun olen sisällä ollut. Josko nämä nyt tälle päivälle riittäisi. :)

Löysin tänään Clas Ohlsonilta juuri sellaisen muistikirjan, jota olen kaipaillut. Tässä kyseisessä versiossa on 4 välilehteä muovista, joten saan sopivasti kaikki asiani samaan vihkoon ilman, että minun täytyy selata koko vihko läpi kun etsin jotakin tiettyä kohtaa. Tämä on kokoa A5, mutta ostin myös koon A4 työjuttuja varten (kohta niidenkin aika taas on). 

Kannessa oli tasku, jonne sai tehdä itse uuden kannen ja minähän tein. Todella nopeasti, sen kummemmin miettimättä tekaisin tämän violetti-mustan tuunauksen.Joulukortti #2 taas syntyi Koukussa Kortteihin -sivuston Magnolia-haasteeseen. Siellä oli mielenkiintoinen luonnos, ja päätin sen pohjalta tehdä joulukortin. Nytpäs vasta huomasin, miten rumasti liima jäi märäksi nappien kohdalta... :/Sitten lisää Fimo-koruja. 


Pienet kelta-ruskeat kukkanapit hopeoidulla tapilla. Halkaisija n. 1cm. Roikkuvat punaiset kukkapallot hopeoidulla koukulla, koruosan pituus koukkuineen n. 4,5cm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)