maanantai 19. elokuuta 2013

Tankun joulukorttirinki 2/4

Tankun joulukorttiringissä tällä viikolla lähetysvuorossa oli Apris. Ja mikä ihana kirje oli tänään tupsahtanut postiluukusta! Aivan ihanan suloinen tuo leimakuva! Oli aika hankala väritettävä kaikkine koukeroineen, mutta äärettömän söpö siitä kuitenkin tuli. Ja muutenkin mukavan paljon kaikkia suloisia materiaaleja. Ringissä kortteilee myös Katja.

Toisen kuvan tuhrasin, kun menin ilman testaamista laittamaan kuvaan DI:n musteita ja jostain syystä ne eivät levinneetkään kuvaan vaan jäivät viivoiksi. Piti siis kaivaa puuvärit kaapista ja väritellä pitkästä aikaa niillä. Sehän olikin kivaa puuhaa ja sai vähän erilaista pintaa kuvalle. Saapa nähdä saanko kuvan pelastettua vielä puuväreillä. Toivottavasti! :)

Tässä tulleet materiaalit.Tässä minun korttini. Kerrankin yksinkertaista. Aivan ihania myös nuo lasihelmen puolikkaat. Glossylla liimailin niitä kiinni ja hyvin tuntuvat pysyvän. Nämä jäivät kortista yli. Jos saan toisen leimakuvan pelastettua, niin tekaisen toisenkin kortin. Runsaasti oli siis materiaalia Apriksen kuoressa. Heidin Korttipajasta tuli myös tänään paketti. Tilasin viime viikolla näitä ihania Maja Designin jouluisia papereita ja olen kyllä näihin tyytyväinen! Aivan äärettömän kauniita papereita ja paljon! Suosittelen kyllä käymään ostoksilla Heidin Korttipajassa, sillä palvelu toimii ja on nopea. Lisäksi mukana on ainakin kaikissa minun tilauksissani ollut jokin kiva pieni kiitoslahja. Mukavan huomaavaista! :)

Näitä papereita piti heti päästä testaamaan. Tässä kortissa on käytetty Michael Powellin ihanaa leimakuvaa. Viime vuonna käytin tätä joulukorteissa paljonkin. Sitten kyllästyin leimaan ja myin sen pois. Nyt ehkä aavistuksen harmittaa, sillä tykkään kyllä tästä paljon. Onneksi löysin leimattuja valmiita kuvia muutaman, joten joitakin kortteja saan tälläkin tehtyä. 


Haasteet / Challenges:


5 kommenttia:

 1. Lovely coloured winter scene. TFS and playing with us at Christmas Card Challenge #38. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis seesteinen kortti (maisema kortti on myös kaunis!!) =) Aloittelin myöskin omaani eilen.. (eiköhön tänään tule valmista) Ja ensiviikon matskut on leimakuvaa vaile kasassa -en oikein osaa päättää-

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti materiaalikuoren matskuista. Oman korttini tein tänään, mutta postaus vielä tekemättä.
  Ihana on myös maisemakortti. Omistan tuon leimasimen, mutta vielä on koskematon...

  VastaaPoista
 4. Fantastic snowy Christmas card, the scene is wonderful. Tracy xx

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen kortti. Ja kauniita nuo lehtiöt, piti itsekkin käydä tsiikailemassa millaisia papereita noissa on :)

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)