keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Eemelin joulukorttirinki 2/4 ja P*skis #200


Pariin päivään en ole jaksanut enkä ehtinyt yhtään kortteja miettiä tai tehdä, mutta tänään Sarin materiaalikuoren tipahdettua postilaatikosta oli pakko ryhtyä hommiin. Kuoressa olikin vaikka mitä ihanaa, kiitos Sari! :) 

Kuoren paperit ja muut tarvikkeet olivat sellaisia, joita omista laatikoista ei löydy. Kulta on itselleni vieras väri, enemmän tykkään tehdä hopeasta kortteja. Aluksi pitkään pyörittelin papereita ja kuvia aikani, kunnes sain päätettyä millaisen kortin haluan tehdä. Tässä koko kuoren sisältö. 
Tähän lopputulokseen pääsin. Valitsin kullalla embossatun enkelin, ja kultasävyisen ja punaiset paperit. Lisäilin kultaiset enkelin siivet, puolihelmiä ja kukkia korttiin. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka kulta ei lempivärini olekaan, niin tykkään tästä kyllä älyttömästi ja omaan silmään tästä tuli hieno! :) 

Korttiringissä kortteilee myös Eemeli ja Minnamanna.  


Osallistun tällä kortilla myös P*skiksen #200 juhlahaasteeseen, jossa piti valita aiemmista haasteista mieluinen ja tehdä sen mukaan kortti. Valitsin haasteen numero 69, joka oli "Punainen". Siihen tämä kortti sopii hyvin.

8 kommenttia:

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)