lauantai 28. syyskuuta 2013

Jouluinen kortti ja askartelutilasta kuvia

Tämän päivän kortissa välkkyy hopeista ja sinistä. Tuo Inkidon sininen nuottitausta sopi leimakuvaan todella kauniisti. Harmi vaan, että taasen kaikki liimautui hieman vinoon, joten kovin huolitellusta kortista ei voi taaskaan puhua. Leimakuva on saatu Tankulta joulukorttiringin yhteydessä bonuskuvana ja se on väritetty Derwentin Aqua-puuväreillä.

Laitan kortin menemään muutamaan Magnolian haasteeseen:
 Tänään aamulla heräsin aikamoiseen kurkkukipuun, ja päätin, että tänä viikonloppuna en rehki mitään ja yritän päästä tästä kaktuksesta kurkussa eroon. Päätin kuitenkin, että nyt on hyvää aikaa siivota askartelukamoja ja vähän järjestellä niiden paikkoja uudelleen. Siihen menikin muutama tunti, ja kaikkia ihania "uutuuksia" löytyi laatikoiden pohjalta. :) Nyt kun kaikki laatikot ja kaapit on siivottu, voin paljastaa teille miten säilytän kaikkia tavaroitani.

Minulla, kuten ei useimmilla teistä muistakaan, ole liikaa säilytystilaa, joten olen joutunut välillä survomaan tarvikkeita liian pieneen tilaan. Silloin käy juurikin niin, ettei kaikkien kasojen pohjalle tule kurkittua, ja kaikkea kivaa jää unholaan. Nyt yritin päästä eroon kasoista, mutta tiedän kyllä, että jo hetken päästä sama kaaos valtaa taas tilaa laatikoista. Mutta josko nyt hetken taas löytäisi kaiken helpommin. :)


Tämä tilani on meidän makuuhuoneen nurkassa. Joskus, kun tilaa on enemmän, toivon, että saan jonkun pienen oman tilan, jossa tavaroita voi säilyttää myös esillä. Nyt haluan, että kaikki mahdollinen on piilossa, sillä en tykkää tavararöykkiöistä makuuhuoneessa. Tilaani kuuluu kaksi lipastoa ja pöytä. Lisätilana toimii iso kannellinen muovilaatikko, joka sopii hyvin pöydän alle. Kirkasvalolamppu on muuten aivan todella hyvä valonlähde pimeinä iltoina askarteluun. Vaikka makuuhuoneessa on paljon valoja, niin silti niiden voima ei riitä askartelupöydälle asti.Tämä äärettömän hyvä Ikean lipasto kätkee sisäänsä kaiken muun askarteluun liittyvän, paitsi korttipohjat ja paperit. Sen päällä säilytän BigShotia ja laatikkoa, jossa on valmiiksi leimattuja kuvia. Lisäksi korutelineeni on lipaston päällä.Yksi laatikko on varattu kokonaan koristeille. Niitä on kyllä muuallakin, kun ihan kaikki eivät samaan laatikkoon mahtuneet.Lisää koristeita, kukkia ja valmiiksi stanssattuja koristeita. Lisäksi stanssit löytyvät täältä. Noita Fazerin konvehtirasioita näin jonkun muunkin blogissaan käyttävän. Ovat juuri sopivia säilytykseen. Minulla on niissä kukkia ja toisessa stanssit.Leikkurit ja leimapaperit (+ tarroja joille ei löytynyt muuta paikkaa).


Korkeamman lipaston laatikoissa on sitten kaikki paperitavara, ja sitähän riittää! Miksihän sitä aina haluaa ostaa lisää papereita, vaikka varastoissa on niitä jo valmiiksi ihan liikaa? Taidanpa aloittaa paperinostolakon, joka kestäköön vaikkapa joulukuun alkuun saakka!Fiskarsin leikkuri ja tekstuuripintaiset yksiväriset kartongit löytyvät yhdestä laatikosta. Käytän näitä lähes jokaisessa kortissa, joten halusin ne kaikki samaan laatikkoon. 

Jämäpaperit, huoh! Niiden säilyttäminen on tuskaisaa, sillä harvoin jaksan käydä koko laatikkoa läpi pieniä paperin rippeitä jotakin korttia varten. Nyt ne näyttävät siisteiltä, mutta pian tämä on varmasti ihan sotkussa taas. Sukaleet on lajiteltu erikseen omaan rasiaansa, pienet palaset omaansa ja kaikki suurempi onkin sitten sikin sokin laatikon pohjalla. Korttipohjat ja kirjekuoret löytyvät samasta laatikosta.12 x 12 paperit tarvitsevat oman laatikkonsa.6 x 6 papereille tarkoitettu laatikko. Siellä ovat sulassa sovussa lehtiöt ja irtopaperit. Yksi laatikko on varattu Fimoille ja kaikelle siihen liittyvälle.5 kommenttia:

 1. Lovely card!
  Thank you for taking part in the Tilda's Town challenge blog this week. Hope to see you again soon!
  Hugs,
  Tamara

  VastaaPoista
 2. A very nice Christmas Card. Thank you for joining us at Midweek Magnolias. Good luck in the draw.
  Hugs
  Suzi x

  VastaaPoista
 3. Love your Sweet Card! Great Embellies! Looove your Crafting Space! Thanks for joining us at Marvelous Magnolia!

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card Anna! Love all the embellies!!
  Thank you for joining us at Tilda's Town this week

  Hugs
  Cinzia

  VastaaPoista
 5. Lähinnä tuota työtilaasi ihastelin! Niin ihanan ojennuksessa kaikki ja kaikelle paikka piilossa laatikoissa. Itselläni kaikki esilla rasioissa ja laatikoissa ja levällään ja paperit korkeassa tornissa lokeroissa, paitsi ne silput! Niitä välillä pakko pistää palamaan uuniin kun alkavat vallata koko pöydän...
  -
  Paljon kauniita kortteja löytyi kun tulin ensi kertaa sivullesi! Tulen varmaan uudelleenkin :)

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)