lauantai 21. syyskuuta 2013

Leimailutaivas & Helmiplaneetta

Tänään oli pakko lähteä käymään Masalassa Leimailutaivas & Helmiplaneetta -messuilla. Siskon raahasin mukanani seuraneidiksi. Kyllä hänkin sieltä muutamia löytöjä teki, eli ei ollenkaan turha reissu. Minä kuvittelin etsiväni enemmän kortteihin liittyviä juttuja, mutta kuinkas ollakaan, kotona huomasin, että tällä kertaa helmet veivät selvästi voiton. Ihastuin ikihyviksi helmistä tehtävään lumihiutaleeseen, ja niitä piti tietenkin heti päästä kokeilemaan. Ja aivan todella kauniita niistä myös tulikin. 


Tässä kortteiluun liittyviä ostoksia.


Mukaani lähti muutamia Inkidon ja Pion Designin 12 x 12 papereita, Bildmålarnan ihana syystyttöleimasin, dropseja, kukan lehtiä, korttipohjia sekä teippiä. Aika pienet ostokset, vai mitä? :)


Tässä sitten koruiluun ja helmeilyyn liittyvät ostokset.


Ostoskassiini löysivät tiensä metallikehikot lumihiutaleisiin, monet erilaiset helmet ja korujen osia. Helmiä oli tarjolla niin paljon, että sokeus meinasi iskeä myyntipöytiä kierrellessä. 


Muutaman lumihiutaleen sainkin valmiiksi jo.Näitä voi ripustaa siimalla vaikkapa ikkunalle joulukoristeiksi tai joulukuuseen. Meillä ei omassa kodissa kovinkaan paljon joulua esille laiteta, muutamia valoja lukuunottamatta, mutta nämä kyllä tänä vuonna pääsevät jo hyvissä ajoin ikkunalle koristeiksi. 


Kaiken kaikkiaan oikein mukava ja hyvin järjestetty tapahtuma Masalan LähiTapiola Sport Centerissä. Plussaa suuresta tilasta, sillä kaikki mahtuivat hyvin katselemaan pöytien äärelle, eikä suurta tungosta esiintynyt ollenkaan. Messuilla näkyi olevan paljon iloisia ihmisiä ja ainakin äkkiseltään näytti, että moni löysi paljon uusia kiinnostavia tekniikoita ja ideoita omaan askarteluunsa. Minä ainakin löysin! :)1 kommentti:

  1. Miulla tais tulla taas ihan liikaa ostoksia kassiin...

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)