keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Eemelin joulukorttirinki 4/4 ja P*skis

Nyt se alkaa tämäkin superkiva joulukorttirinki olla päätöksessään, sillä viimeiset Minnamannan lähettämät materiaalit tulivat tänään. Kiitos Minnamanna aivan ihastuttavasta kuoresta! :)

Materiaaleja oli niin paljon, että joutui ihan kunnolla pohtimaan, että mitä niistä tähän korttiin yrittää mahduttaa. Kaikkea olisi halunnut, mutta tila vaan ei riittänyt enempään. Materiaalikasa näytti tältä:

Näistä olisi saanut aikaan vaikka minkämoista korttia, mutta minun omastani tuli tällainen.Kortista löytyy monta kerrosta taustapapereita, suloinen leimakuva (Bildmålarnan?) ja kultaisia koristeita. Lisäsin itse korttiin siniharmaat taustat antamaan potkua papereille ja yhdistämään papereita toisiinsa. Kulta on minulle vieras väri käytettäväksi, koska sitä niin harvoin tulee käytettyä, mutta tykkään kuitenkin aina kultaisesta lopputuloksesta. Pitäisi ehkä alkaa käyttää sitä enemmän. 

Ringissä Mannan ja minun lisäksi kortteilee Sari ja Eemeli

Tämä kortti lähtee myös P*skikseen, jossa tällä viikolla pelattiin bingoa. Oma rivini on 
ympyrä - x - ja harmaa, jossa x edustaa vaikkapa kultaa. 


6 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Nuo siniset rajaukset tekee todella kivan vaikutelman ulkoasuun. Yritän saada oman tekeleeni huomenissa blogiin näytille.

  Askarteluterkuin,
  Eemeli

  VastaaPoista
 2. Kaunis, tuo sininen reunakartonki lisää kyllä ilmettä todella hyvin. Ihanat värit olet vaatteisiin laittanut, :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Tosi hienosti tulee ryhtiä yksivärisestä paperista.

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)