lauantai 14. syyskuuta 2013

Kukka Fiskarsin leikkurilla

Löysin Pinterestiä kolutessani kivan ohjeen, jota en ole aiemmin missään nähnyt (tai en ainakaan muista sitä). Ja kun muistin omistavani Fiskarsin ympyröleikkurin (koko XL), niin pakkohan tätä oli kokeilla. 

Tarvitsen synttärionnittelukortin tässä lähiaikoina ja tein tämän sitä silmällä pitäen. Ympyrät on leikattu violetista paperista ja ympyrän molemmat reunat on käännetty. Muutaman harjoitusympyrän tarvitsi alkuun, jotta sai edes jokseenkin saman näköisiä näistä. Tässäkin huomaa, että tarkka taittelu on tärkeää, sillä ihan joka kohdasta kukan terälehdet eivät asetu kauniisti vaan menevät joistakin kohdista yli toisistaan. Mielestäni tällä tekniikalla sai aikaiseksi kauniin ja rauhallisen kortin. Violetti sopii kortin saajalle hyvin, siitä siis värivalinta. 
Sisäsivulle laitoin Magnolian perhosen (vai onko tuo nyt sitten sudenkorento) ja muutaman kukkasen. Hieman huono tuo kuvauspaikka, sillä suora auringonvalo tekee hirmuisesti varjoja korttiin ja varastaa värejä. Takakannessa samoilla papereilla tekijän nimi.Haasteet / Challenges:


2 kommenttia:

  1. Voitit namun blogissani. Laitatko nimi-ja osoitetiedot sähköpostilla: kotkotin @ luukku.com
    ( otathan välilyönit pois)

    VastaaPoista
  2. Jee! Onpa kiva, minäpä laitan viestiä! :)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)