sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksyinen onnittelukortti ja lumihiutaleita

Päätin tänään kokeilla uutta Bildmålarnan leimasinta, jonka nappasin eilisiltä messuilta mukaan. Kuvassa on suloinen syystyttö, ja tietysti värityskin sitten oli oltava sen mukainen. Pitkään sovittelin erilaisia papereita ja värejä korttiin, ja lopulta päädyin tähän väri- ja paperiyhdistelmään. 


Tein korttiin valmiiksi jo takasivunkin. Minulla kun sattui olla samaa paperia muutama kappale, ja tämä ei ole niin mieluista, että tekisin tästä usein kortteja. Siksi "tuhlasin" sen tähän. Useamminkin pitäisi tehdä takaosa heti valmiiksi, sillä kun joku kortin ostaa, niin joutuu myöhemmin kaivella kaikki samat paperit kaapista ja liimailla ne kiinni (jos niitä enää edes mistään löytyy). 


Kortilla osallistun Sparkles Monthly Challengeen, jossa aiheena oli Fairies and/or Butterflies. 


Tässä vielä näitä jo eilen esiteltyjä lumihiutaleita. Kaksi vasemmassa reunassa olevaa on uusia. Tykkään erityisesti tuosta vasemman alareunan hiutaleesta. Pieni määrä jotakin väriä, tuossa mustaa, antaa vähän potkua koko hiutaleelle. 


5 kommenttia:

 1. Ihania nuo hiutaleet!!! Osaisitko sanoa, että mistä noita valmiita kehikkoja voisi ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmien Talon osastolta niitä ainakin messuilta ostin, joten sieltä varmasti ainakin saa. Olivat kuulemma juuri perjantaina tulleet heille, joten voi olla ettei niitä vielä ole nettikaupassa esillä. :)

   Poista
 2. Such a pretty card, love that butterfly border. Beautiful beaded snowflakes too. Thanks for joining in with us at Sparkles this month, good luck and hope to see you again,

  Hugs
  Brenda

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card!
  Thank you for joining us at Sparkles, hope to see you again and good luck in the draw
  Shaz DT xx

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)