lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lauantain puuhasteluja

Lauantain värkkäyksen tulos on tässä. Muutaman haasteen pohjalta tein tämän Magnolia-kortin. Aikaa meni aikalailla, sillä kaikenlaista pientä värkkäystä tässä oli. Tein myös pitkästä aikaa korttiin valmiiksi sekä sisäsivun että takasivunkin. Yleensä teen ne vasta sitten kun tiedän kenelle kortti menee ja millaista onnittelua sisälle tulee. Tässä kortissa ei ole tekstiä vielä ollenkaan, mutta sen saa aina lisättyä käyttötarkoituksen mukaan. Ja jos kanteen ei mahdu, niin sisäsivulle sitten.


Takakannessa jatkuu etukannen värimaailma. Minäkin tilasin Heidin Korttipajasta leiman omalla nimellä ja blogiosoitteella. Älyttömän nopeaa toimintaa ja hyvää palvelua! Suosittelen kyllä muillekin lämpimästi! :)


 Sisäsivulla on paljon tilaa onnitteluille tai terveisille. 


Haasteet / Challenges:


Pakko muuten vielä mainostaa erästä askartelukauppaa, joka toimii myös netissä. Seinäjoella on Paperinauhan lisäksi myös toinen äärettömän kiva askartelukauppa, nimittäin Näpsäkkä. Siellä jos missä on suuret määrät erityisesti stansseja ja hirmuiset määrät kaikkea muutakin askarteluun ja kortteiluun tarvittavaa. Toimitus oli todella nopeaa ja koska eräs tilaamani tuote oli loppunut ja olin sen etukäteen verkkokaupassa maksanut, oli lähettäjä teipannut rahasumman kiinni laskuun joka tuli paketin mukana ja tietysti pahoitteluiden kera. :) 

3 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika kuinka kaunis kortti!

    VastaaPoista
  2. Beautiful work! Fantastic details and I love your Tilda! Thanks for joining us at Tilda's Town, hope to see you tomorrow for the new challenge! Delphine xx

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)