sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lomaterveisiä ja MDUC-kortti

Ahvenanmaan reissu on takana ja nyt ollaan oltu muutama päivä kotona. Alkuviikosta starttaa taas seuraava reissu, tällä kertaa ihan tämän maan rajojen sisäpuolella. Haetaan koirat kotiin hoidosta ja käydään morjestamassa molempien perheitä. Toivottavasti ilmatkin ovat sen verran suotuisat, että päästään myös mökille. :)


Tässä ensin tämän päiväinen uurastus. 


Kortissa komeilee Tilda-tyttönen tähtineen. Kortissa on käytetty sekalaisia silppulaatikon taustapapereita sekä erilaisia stansseja. Leimakuvan olen värittänyt DI:n musteilla. Leimakuvan leimasin Strathmoren Mixed Media -lehtiön paperille. Jotenkin tuo värillinen muste tarttuu noiden mustien leimaviivojen viereen eikä vedellä leviä. Aika hankalaa paperia käyttää, vaikka muuten kivan paksua onkin. Onko muilla samaa ongelmaa kyseisen paperin kanssa? 

Ensimmäistä kertaa liimasin rusetit kiinni kuumaliimalla. Pysyy toivottavasti paljon paremmin kuin Erikeeperillä, mitä olen tähän asti liimaamiseen käyttänyt. Aikaa tähän sai tuhrattua paljon. Eniten meni aikaa 3D-tarrapalojen kiinnitykseen, sillä niiden liimapinta oli jo mennyt huonoksi. Jouduin käyttämään apuna kaksipuolista teippiä, ja siinä meni hetki jos toinenkin niiden kanssa tapellessa. :) 

Tämä osallistuu Magnolia Down Under -haasteblogin haasteeseen, jossa aiheena oli "Shabby". 
Sekä Challenges for Everybodyn haasteeseen, jossa kaikki käy (Everything Goes).
The Ribbon Girlin haasteblogissa korttiin pitää lisätä rusetti ( Add a Bow).


Loppuun muutamia kuvasia Ahvenanmaalta. Sieltä keskustasta muuten löytyi suloinen askartelukauppa, jossa myytiin papereita, leimasimia ja muuta pientä kortteiluun ja skräppäykseen. 

Pictures are from our holiday trip to Åland last week.


Cafe Pilsnermackan - äärettömän hyvää ekologista luomuruokaa ja itse tehtyä puolukkamehua.


Itäsatamasta


Ravintolalaiva Itäsatamassa. Ei ihan vakuuttanut, ruoka ja hinta eivät oikein kohdanneet. Kiva miljöö kuitenkin syömiselle.


Laivamuseo Pommern Länsisatamassa.
Kastelholman linnasta. Mukava paikka vierailla! Meni useampi tunti kierrellessä linnaa ja sen ympäristöä.


Ålandspannkaka, nam nam! :)


Maarianhaminan keskustaa.

1 kommentti:

  1. Beautiful layout and colouring on your card - love the neutral tones. And thanx for sharing some photos too - places I may only see on pictures.
    Thanx so much for joining us at MDUC this week.
    xXx

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)