perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lisää koruja...

Eilen kävin Helsingissä Sinellissä ja arvatkaapas mitä sieltä tarttui mukaan... No, kaikenlaista kortteiluun ja koruiluun liittyvää tietysti. Muutamia uusia Fimo-massoja, muotteja, lakkaa, stanssi ja muita korttikamoja. Tilasin myös muutamasta nettikaupasta jo jouluun liittyvää tavaraa, sillä osallistun Tankun joulukorttirinkiin ja tajusin, että mähän olen myynyt kaikki joululeimasimeni jo pois. Rinki alkaa jo ensi viikolla, joten nyt oli toimittava. :) 

Lisäksi päätin, että elokuu on minun "En osta mitään" -kuukauteni. Eli ei mitään askarteluun liittyvää koko elokuun aikana. Toisaalta työtkin alkaa taas muutaman viikon päästä, joten aikaa tälle ihanalle touhulle ei ole enää niin paljon. Josko kuitenkin välillä ehtisi istahtaa alas värkkäilemään jotakin. 

Tässä kuitenkin eilisen illan näperryksiä. Nyt olen koukussa näköjään sekä kortteihin, että Fimo-koruihin. :DYläpuolen kuvassa on siis neljät valmiit korvikset, kasa puolivalmiita sekä muutamia kortteihin tehtyjä kuvioita, joita jämäpaloista lipsuttelin menemään. 


Lähikuvassa vielä korvikset. Aika herkullisen väriset, eikös? :)

Osallistun korviksilla Simply Create Too -blogin haasteeseen, jossa tämän kerran aiheena oli Anything But a Card. 

Vielä ehdit arvontaan mukaan! Tällä hetkellä laskujeni mukaan kortti numero 5 on hienoisessa johdossa. Käyhän äänestämässä omaa suosikkiasi TÄSTÄ, niin pääset osallistumaan arvontaan! :)2 kommenttia:

 1. Beautiful creation!! Thank you for joining us at our 'Anything but a card' challenge at Simply Create Too!
  Claire xx
  SCT DT

  VastaaPoista
 2. Anna: Your earrings for our Challenge #42 - "Anything But a Card" are so pretty!

  We hope to see your beautiful work in all our upcoming challenges at Simply Create Too--why not come back by Friday for our newest?

  Diane
  Simply Create Too Design Team Member
  http://DianesDigitalDesigns.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)