torstai 25. heinäkuuta 2013

Viime päivien puuhasteluja & P*skis #195

Tälle päivälle luvattiin aurinkoista ja lämmintä (kuten eilisellekin) mutta ainakin vielä näyttää aika pahalta. Harmaata ja edelleen tuulista. Voisi se aurinko nyt vielä sen kesän hetkeksi tuoda lomalaisten ja työssä olevienkin iloksi. :)

Viime päivinä olen värkkäillyt vaikka mitä, mutta työt ovat venyneet aina iltamyöhään (eli yöhön) asti, ja en ole saanut kuvattua töitäni pimeässä enää. Tässäpä nyt on sitten muutama viime päivien tuotos. 

Vielä ehdit muutaman päivän ottaa osaa arvontaan! Arvontaan pääset TÄSTÄ.


Fimo-massasta tekaisin muutamat korvikset. Nämä ovat siitä kivoja, että vaikka kokoa jonkin verran onkin, niin ne eivät paina juuri mitään. Ovat varmasti uniikkeja, sillä edes kahta samanlaista korvista ei saa millään tehtyä. :)Tämä kortti osallistuu P*skikseen, jossa aiheena tällä kerralla oli nappeja, nappeja. Nuo alareunan napit olen tehnyt itse Fimosta. Tarkoituksena oli alunperin laittaa enemmänkin nappeja, mutta sitten tämä taas yhtäkkiä tuli niin täyteen kaikkea muuta, ettei nappeja enää sopinut kuin kaksi. :)
Tässä on ihanalle pienelle miehelle lähtevä synttärikortti. Vihreä kehys on nostettu tarrapaloilla ylemmäs muusta pohjasta. Leimasin on Lili of the Valleyn, jonka juuri myin eteenpäin. Onneksi olin ehtinyt sillä leimailla varastoon muutamia kuvia valmiiksi. Niin yleensä käy, että sen mitä kuvittelee ettei enää tarvitse, tarve tuleekin ennemmin kuin äkkiä vastaan. :)Osallistui myös Tankun järjestämään joulukorttirinkiin samoista materiaaleista. Jos tunnet tarvetta aloittaa joulukorttien teon elokuussa ja haluat vähän haastaa itseäsi, niin käyhän ilmoittautumassa mukaan. Yksi paikka saattaa olla vielä jäljellä. Tankun blogiin pääset TÄSTÄ.

8 kommenttia:

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)