sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Uusi korttimalli, Pinterest ja Fimo-koruja

Tein aikaisemmin tekemistäni Fimo-helmistä nopean kaulakorun. Nahkajäljitelmänauhaa, muutamat solmut ja koru oli valmis. :) Hieman tuli solmujen väleistä eri pituisia ja solmutkaan eivät ihan laatuluokkaa ole, mutta ihan kivan näköinen tästä mielestäni tuli noilla muutamilla helmilläkin. Nämä vanhemmat helmet on lakattu vanhemmalla lakalla ja siksi pinta ei ole aivan yhtä kiiltävä kuin mitä Fimon omalla lakalla saa. 


Tässä vielä hieman sumea lähikuva helmistä. Eli vaihteeksi taas löytyy turkoosia, valkoista ja muutamaa ruskeaa.Ja sitten siihen korttiin. Löysin hauskan ohjeen Pinterestistä, (jossa muuten voit seurata taulujani, nappi löytyy sivupalkista) ja pakkohan sitä oli kokeilla. Ja kokeilu tämä tosiaan onkin. Nyt vasta kuvasta huomasin nuo rumasti näkyvät teipit... Kuvakaan ei mennyt ihan siihen kohtaan minne sen halusin päätyvän, mutta tällä mennään nyt. 


Tässä kortti on kokonaan kiinni. Tämä on siis 1-osainen kortti.


Juju löytyykin sitten tuon Tildan alta.Sieltä löytyy kortin osat pois kääntämällä tilaa onnitteluille tms. 

Korttiin en nyt sen kummemmin laittanut koristeita, pakolliset strassit vain kulmiin. :) Paperi on jo niin täyttävä ja halusin jättää näkyviin tuon leimakuvankin ilman turhia krumeluureja. 
1 kommentti:

  1. Onpa ihana koru ja tuo kortti on siis tosi hieno! Täytyykin joskus koittaa tuota korttimallia,vaikuttaa erittäin kivalta ja vähän erilaiselta:)

    VastaaPoista

Kommentit lämmittävät aina mieltä :)